Gouden medailleBedroefd dat de Olympische Spelen over zijn? The Family Factory heeft een leuke tip om thuis in het gezin nog even na te genieten van de Spelen: reik je eigen gouden medaille uit.
Bedroefd dat de Olympische Spelen over zijn? The Family Factory heeft een leuke tip om thuis in het gezin nog even na te genieten van de Spelen: reik je eigen gouden medaille uit.

Gouden medaille (foto: AP)Zaten jullie elke avond gezellig met het hele gezin achter de buis te kijken naar de Olympische Spelen in Vancouver? Samen juichen voor Sven, Mark, Ireen en Nicolien en al die andere Nederlanderse sporters, meezingen met het Wilhelmus…?

Kom dan in actie en organiseer jullie eigen Olympische Gezins-medaille-uitreiking, gewoon thuis! Zie je het niet zo zitten om de trap af te zeilen op een strijkplank of elkaar door het hele huis achterna te zitten?

Dat is ook helemaal niet nodig om een medaille te kunnen winnen: Maak allemaal een gouden medaille en geef hem aan iemand anders in je gezin!

Tijdens een heuse medailleceremonie (met natuurlijk mooie muziek en een erepodium) mag iedereen één keer een gouden medaille uitreiken en daarbij vertellen waarom zijn of haar broertje, zusje of papa of mama die medaille verdient.

Extra tip: wel zo leuk als ieder kind een medaille krijgt!