Geloven begint thuisGeloofsopvoeding wordt vaak uitbesteed aan kerken, maar uit onderzoek blijkt dat ouders de meeste invloed hebben op het geloofsleven van kinderen. Wat betekent dat voor de geloofsopvoeding van kinderen? Hoe kunnen ouders in de hectiek van alledag hun kinderen tot God leiden? Marc Holmen

Geloofsopvoeding wordt vaak uitbesteed aan kerken, maar uit onderzoek blijkt dat ouders de meeste invloed hebben op het geloofsleven van kinderen. Wat betekent dat voor de geloofsopvoeding van kinderen? Hoe kunnen ouders in de hectiek van alledag hun kinderen tot God leiden?

Geloven begint thuisGeloven begint thuis wil ouders toerusten bij deze belangrijke taak. In het eerste deel deelt Mark Holmen zijn persoonlijke ervaringen met de lezer en licht hij zijn model toe om ouders te helpen bij de geloofsopvoeding. Het tweede gedeelte van dit boek bevat een aantal zeer praktische tips en ‘lessen‘ om direct toe te passen in het gezin. Juist deze praktische uitwerking geeft dit boek een meerwaarde. Een praktisch boek met:

  • Inspirerende voorbeelden
  • Lessen in geloofsopvoeding
  • Gezinsactiviteiten
  • Gespreksvragen

Bijzonder geschikt voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd en zeer waardevol voor grootouders en toekomstige ouders. Het boek is ook geschikt voor kerkleiders en kinderwerkers die zich willen bezinnen op geloofsopvoeding binnen gezin en kerk.

€ 12,95
Carolushuis