Gastenboek 6 februari 2011 23:35
Ik merk dat er de laatste tijd erg veel gebeurd op de site. Dat maakt het leuk om  de site met grotere regelmaat te bezoeken. Ook ontzettend goed dat we jullie ook via Twitter kunnen volgen. Bij elke tweet lees ik toch waar er naar gelinkt wordt. Blijf zo ontwikkelen, jullie zijn inmiddels een belangrijk medium en wegwijzer voor katholieke gezinnen en nog heel lang nodig!
Liefs,
Mea

19 november 2010 18:46
Wat een mooi initiatief; gezinsdag voor alleenstaande ouders. Op dit gebied is er niets in Nederland; ik heb na scheiding/nietigverklaring 6 kinderen opgevoed (de jongste nu 13 jaar; de anderen zelfstandig). Ik had heel graag willen komen, maar zie het nu pas in Kath. Nieuwsblad nr.46-een beetje laat dus helaas. Ik meld me direct aan voor de nieuwsbrief en wens allen een zeer goede, inspirerende zondag toe.
In Christo,
Hedwig

12 november 2010 10:22
Wat geniet ik van de berichtjes van Sanne. Het is zo herkenbaar en inspirerend. In de hectiek van alledag is zo'n blog een moment van bezinning op waar het om draait in het leven. Dank en ga zo door, Sanne.
Christine

14 augustus 2009 16:00
Het World Congress of Families heeft nogal wat stof doen opwaaien, vooral in de pers. Mij doet het goed dat er in Amsterdam deze week drie dagen aandacht is gegeven aan het gezin. Het doet goed te horen en lezen dat het gezin zo belangrijk is in een mensenleven. Vooral het pleidooi van Mgr. Eyk is lovenswaardig; hij pleit ervoor dat kinderen van gescheiden ouders beide ouders leren kennen en er omgang mee hebben. Als kind uit een gebroken relatie weet ik hoe fijn het is om een identiteit op te kunnen bouwen door kennis te maken met beide biologische ouders. Het heeft me sterker en zelfverzekerder gemaakt in mijn volwassen leven.
Liesbeth

8 juli 2009 18:37
Als alleenstaande is deze site geweldig.
Fantastisch dat je op deze wijze van geloven je kunt uiten. We leven in een zeer rumoerige wereld waar haast geen geloof of liefde jegens God meer plaats vindt. K.N. is daar ook echt een heel goed voorbeeld in en via Radio Maria. Ik hoop dat vele mensen toevlucht zoeken naar goede programma`s en daardoor rust in hun leven moge vinden.Bedankt aan allen die meewerken om dit alles tot stand te brengen. Hartelijke groeten.
Jeanne Meijneke

10 april 2009 17:11
Hoewel ik Hervormd ben en meestal SGP stem, ben ik heel blij met Uw site. Ik denk dat de r.k.kerk het dieptepunt voorbij is. Wij fijn dat de Paus de jeugd zo goed aanvoelt. Hij weerstaat de media-oorlog tegen hem. De Bijbel centraal, Israel als de oudste broeder, echte oecumene – Pasen 2009, nieuw leven ook voor de R.K.kerk. Echt een wonder. Ga zo door. Dat moet wel vrucht dragen.
W. de Visser, Kockengen

10 april 2009 11:14
Gefeliciteerd met de webfish Award, welverdiend! Ik vind jullie site erg mooi, goed inhoudelijk, informatief, interactief. Dat wilde ik gewoon even laten weten. Succes met de site komend jaar. Fijn Pasen. Hartelijke groet.
Marianne Brug, Hilversum

10 april 2009 09:18
Beste Vrienden, heel veel dank voor het prachtige werk dat U verricht voor de gezinnen. We proberen het meer bekend te maken! Wederzijds mijn beste wensen voor een Zegenrijk Paasfeest met de Verrezen Heer! Ontvangt U de hartelijke groeten, in Christus.
Jan Bouman o.p.

26 januari 2009 16:43
Onze kinderen gaan naar een (vrijgemaakt) gereformeerde school. We zijn er zo tevreden mee als maar kan. Ons wordt anderhalf uur per week de ruimte gegeven om met de kinderen naar de doordeweekse H. Mis te gaan, omdat het dit is wat onze katholieke kinderen missen op school. Qua bijbelkennis zijn de kids ver voor vergeleken met andere kinderen in onze parochie. En ook qua Eucharistische 'kennis'. We zijn heel blij dat we deze combinatie hebben mogen maken. Daarbij wordt van alle leraren gevraagd dat zij aangesloten zijn bij een gereformeerde kerk; zij gaan dus ook allemaal op zondag naar de kerk. Het gevolg is een helderheid en een eenheid op school, de kinderen weten waar ze aan toe zijn, ze zeggen niet alleen dat ze een christelijke school zijn, ze zijn het ook werkelijk!!
Christane Nederpelt, Zeewolde

26 december 2008 – 15:43
Mijn praktische tip: regelmatig kaartjes, berichtjes achterlaten in huis vb. voor je man, je kinderen enz. om te “zeggen” hoeveel je van hen houdt.
anoniem

2 december 2008 – 22:48
22 maart is de kerkzondag voor kinderen in armoede. Alle materialen om deze dag te organiseren (DVD, folders, posters,powerpoint presentatie et cetera) zijn te verkrijgen bij info@compassion.nl. Deze christelijke stichting zet zich in voor kinderen in armoede via een inspirerend sponsorsysteem.
Tineke Spruijt, Alphen aan den Rijn

22 september 2008 – 15:41
ZEER mooi initiatief!!! Doe zo verder!!
Romain Griet Serruys

19 september 2008 – 00:22
Wat mooi al die reacties op wat doe je “voor mijn gezin”. Zo kunnen we voelen dat we met z'n allen één familie zijn… Het bevestigt je weer in je roeping tot vader en moeder. Gaandeweg het lezen van al die verhalen besef je dat op elk moment van de dag en bij elke moeilijkheid die je tegenkomt, je absoluut niet de enige bent die zoiets meemaakt. We zitten met z'n allen in hetzelfde schuitje.Allemaal hebben we hetzelfde doel…liefdevol je kinderen begeleiden op de goede Weg. Het gebed helpt je om steeds de Kracht te vinden om positief tegenover je kinderen te staan.
Frederike Lemmens, Terheijden

9 september 2008 – 21:00
Iedereen door elkaar praten aan tafel? Maak gebruik van het praatpoppetje. Zet een poppetje in elkaar, van een wc rolletje of wat dan ook en laat het van kind tot kind rondgaan. Alleen het kind, waar het poppetje bij staat mag iets vertellen. De rest houdt zij/haar mondje dicht.
Aritha, Veenendaal

5 september 2008 – 09:14
Jullie artikel over gewetensvorming is heel goed, een goed
geweten maakt gelukkig. Is er een praktisch bondig boekje over dit onderwerp? En wellicht is het goed om praktische voorbeelden te geven, eventueel in multiple choice vorm, zodat kinderen zelf kunnen invullen wat ze in een bepaalde situatie zouden doen.
Greetje Snoek, Oosthuizen

1 september 2008 – 17:15
Voor een artikel in het tijdschrift Groter Groeien (Sanoma) over grote meiden en jongens gezinnen ben ik op zoek naar:

  • Een gezin met vier dochters tussen de 2 en 10 jaar
  • Een gezin met vier zoons tussen de 2 en 10 jaar
  • Een gezin met twee dochters en twee zoons tussen de 2 en 10 jaar

De interviews vinden plaats in de tweede en derde week van september.
Van ieder gezin wordt een mooie foto in de studio gemaakt.
Geïnteresseerd?
Neem dan snel contact op met Sanne van der Most (010 2152904 of 06 4223600), sannevandermost@chello.nl
Sanne van der Most, Rotterdam

29 augustus 2008 – 10:23
Fantastisch initiatief, de aktie 'voor mijn gezin'!!! Dikke proficiat!!!!
Paula Hellemans, Duffel (B)

26 augustus 2008 – 14:47
Ik ben heel blij met deze aktie. Vorige week was ik met 100 mensen op bedevaart en heb ik opnieuw bevestigd gekregen dat er vele gezinnen zijn waar geen enkel verband meer is. Op deze bedevaart waren meer alleengaanden dan alleenstaanden ook jongeren. In de nazorg aan deze mensen komt jullie artikel als een geschenk uit de hemel.
Diaken Ton Ruiter, Lemelerveld

14 mei 2008 – 12:30
Als vader van 3 kinderen (nu 13-10-5) heb ik een soortgelijke zondag ervaring als in de column 'kinderen in de kerk' wordt beschreven. Ook wij houden onze kinderen stil of als dat niet mogelijk is verlaat 1 van ons de dienst. Wat mijzelf als vader stoort zijn al die ouders die het heel normaal vinden dat de hele kerk mee geniet van de activiteiten van hun kinderen (eten uit plastic zakjes – luid stampend door de kerk rennen – en natuurlijk het jammeren omdat ze hun zin niet krijgen). Buiten het eten (want dat heeft voor ons geen plaats tijdens de dienst) deden onze jongste twee het zelfde, maar wij hebben altijd gezorgd dat we in 'no-time' de overlast voor de anderen weg namen. Het zorgen voor je kinderen is een net zo belangrijke plicht als het gaan naar de kerk. Wij hebben bewust niet gekozen om onze kinderen uit de dienst te laten gaan en een appart program te laten draaien. Wij vinden het heel belangrijk dat de kinderen van kleins af het ritme en de riten van de dienst leren; en ik moet zeggen bij ons werkt het. Toegegeven ik ben een strenge vader.
O. de Rooy, Dronfield Woodhouse, Engeland

28 maart 2008 – 12:17
Deze week ontvingen wij een poster met boekenleggers,waarvoor onze dank. Deze hebben we op de katholieke school van mijn zoontje (waar helaas bijna niemand meer actief katholiek is) opgehangen en neergelegd, dit is daar zeer goed ontvangen en de directeur heeft jullie site zelfs vermeld in de weekbrief van school. Ik wil hier maar mee zeggen: de ''reclame' werkt! Ga zo door!
Joyce Goossens, Leiderdorp

18 maart 2008 – 12:54
Mooie  zinvolle site. Vandaag weer de  tips over loslaten wat voor mij ook heel moeilijk is. En zo kom ik veel tegen wat mij steunt. Ik ben na 40 jaar huwelijk weduwe geworden. Ik vind nu toch op een andere wijze een klankbord. Heel waardevol. Dank voor de inspiratie die het geeft.
Een mevrouw uit Leusden

18 maart 10:49 uur
Wij zijn op zoek naar stellen die na een scheiding opnieuw voor de katholieke kerk willen trouwen, en ook de nietig verklaring van een eerste huwelijk hebben doorlopen. Wij willen graag reacties van hen die deze procedure al hebben doorlopen. ch.vandiesen@wanadoo.nl 

13 maart 2008 – 15:00 uur
OPROEP: GROOT GEZIN GEZOCHT
Ik zou graag uw hulp en medewerking willen inroepen, in verband met het volgende. Voor tijdschrift Psychologie Magazine ben ik als freelancende journaliste op zoek naar gezinnen met minstens 7 kinderen. Elke maand besteden wij aandacht aan mensen met een verhaal en leggen wij ze vast in een zogenaamde portrettengalerij. Meestal zijn het vijf portretten, elk op een pagina geplaatst, nu kiezen wij voor drie grote gezinnen als portret. Welk gezin wil hieraan meewerken? Het is de bedoeling dat het gezin op de foto zal gaan, genomen door een van onze vaste fotografen, in een fotostudio in Amsterdam. Natuurlijk krijgen de gezinnen een mooie foto mee en komt het gehele gezin in tijdschrift Psychologie Magazine te staan. Bovendien is er op de dag van de fotografie een leuk uitje aangekoppeld in Amsterdam, voor het gehele gezin! Zouden jullie mij willen helpen met deze zoektocht? Ik hoop het, en de dank is zeer groot! Ik ben bereikbaar op: woordstudio@live.nl  

20 februari 2008 – 18:40 uur
Een reactie op het bericht over de bezinningsdag van 24 februari elders op deze site:

De boodschap van de Mgr. Van den Hende op de IHGO bezinningsdag van 24 februari 2008 laat zich m.i. kernachtig als volgt formuleren: of je nou priester, religieuze of gehuwde bent, het 'ja' moeten we gestand doen. Voor gehuwden komt daarbij dat 'ja' een 'ja' blijft, ook al heeft de ander het opgegeven. Dát is het fundament. Het fundament om als priester anderen geestelijk te kunnen leiden en als gehuwde de ander waarachtig lief te kunnen hebben en de eventuele kinderen die voortkomen uit deze liefde te kunnen opvoeden tot volwassen christenen (o.a. door permanente educatie). Doorvertaald betekent dit ook dat we elke dag opnieuw – door, met en in de Heilige Geest – 'ja' moeten zeggen om zo trouw uit te spreken aan het Verbond. Een klein accentverschil….
Thomas Ros, Oosterhout

20 februari 2008 – 18:40 uur
Waardevolle site, ga zo door. Hopelijk zijn er veel bezoekers. Gods zegen toegewenst.
Hinssen, Belfeld

30 januari 2008 – 21:42 uur
Ik kreeg te horen van deze site bij de parochievergadering, dus gelijk even opgezocht, complimenten hoor!!!
Mooie site en vol infomatie!!!
Gerda Poker

30 januari 2008 – 17:04 uur
Het is prachtig werk dat jullie verrichten voor de opbouw van het gezinsleven. Proficiat! We kunnen niet vroeg genoeg beginnen met de vorming van de kinderen door het voorbeeld van de ouders. Laat de kinderen zien dat je kunt spreken met Iemand die je niet kunt zien, maar waar je wel contact mee hebt! Probeer hen het geestelijk leven bij te brengen in de Geest van Christus. Heel veel succes!
pater Jan Bouman, Aruba

7 januari 2008 – 9:22 uur
Dit is wel zo mooi mochten vele deze website zien. Er staat ontzettend veel in om je een beeld te geven van hoe het zou kunnen zijn in deze wereld. Ga zo door en bedankt voor deze site. Gods Zegen voor Jullie.
E.M.Evers.Slegers, Reusel

6 januari 2008 – 22:37 uur
Ik kan mij vinden in de reacties van Marieke Sassen en “anoniem”. Het is erg moeilijk om als overbelaste, in het geloof alleenstaande, katholieke ouder, het geloof uit te dragen, zelfs wanneer de kinderen op rk-scholen zijn geweest. Misschien had extra hulp vanuit de kerk, bijvoorbeeld in de vorm van eenoudergezinsweekenden, geholpen. Nu mijn kinderen volwassen zijn,kan het geloof hen niet meer boeien.Ik wijt dit aan het te zware leven dat ik zelf heb gehad, waardoor geloofsbeleving op de achtergrond raakte en er te weinig contacten met andere katholieken waren. Ik vraag mij af hoeveel alleenstaande ouders dit ook zo ervaren. Ik vraag mij ook af of er alsnog een weg ten goede is.
Brigitte

18 december 2007 – 21:00 uur
Wat veel info! De website is weer super. Sinds mijn dochter in Baarn woont, is onze belangstelling toegenomen. al wonen wij in Rijswijk. Wij hopen eens de Nicolaaskerk te bezoeken. Wat een mooie kerk.
Jeanne en Kees Weber, Rijswijk (ZH)

6 december 2007 – 13:31 uur
Wat leuk dat ik mijn boek op uw site zie! Het past mooi bij karaktervorming, op jullie mooie en informatieve site! Overzichtelijk en behulpzaam voor ouders en andere opvoeder. Hartelijk dank!
Annelies Wiersma, Groningen
Zie ook www.actonvirtues.nl

6 november 2007 – 14:40 uur
Wat fijn om een site te vinden met bruikbare en handzame informatie die mij en mijn man kunnen helpen zowel in ons huwelijk als bij de opvoeding van onze kinderen.
Claudia van den Berg- van Sonsbeek, Uden

1 november 2007 – 23:42 uur
Wat een ontzettende leuke site, modern van vorm, informatief, super gewoon.
Lucy Stroot, Tubbergen

12 oktober
Gezien de overstelpende hoeveelheid post van de laatste maanden kwam ik er nog niet toe om u te danken voor uw bericht over de nieuwe internetsite voor het katholiek gezin. Ik verheug mij over dit initiatief omdat zowel in de Kerk als in de samenleving het gezin de hoeksteen van het geheel blijft. Www staat bij mij voor Wereld Wijde Woestijn. Moge de nieuwe internetsite een lichtbaken en een oase zijn voor de talloze gezinnen die daarnaar dikwijls zo verlangen. Beste zegenwensen en hartelijke groet, In Christo,
Adrianus Kardinaal Simonis
Apostolisch Administrator van Utrecht

12 oktober 2007 – 22:30 uur
Ik vind deze site echt geweldig! Wat hebben jullie er veel info op staan en wat veel links!
Ik heb het nu even bekeken, maar zal dat zeker vaker doen.
Veel succes toegewenst.
HJA Wennink-de Booij, Naarden

11 oktober 2007 – 12:36 uur
Vol verwondering met de eerste kennismaking met deze website en de kleurrijke veelheid van informatie. Het oogt naar mijn mening heel goed om er in de parochie mee te werken.
Theo Jansen, Rhenen

28 september 2007 – 14:24 uur
Mooie site! Alles helder onderverdeeld.
Leo van den Broek, Nijmegen

19 september 2007 – 14:22 uur
Bij een eerste vluchtige kennismaking wil ik u complimenteren met de kleurrijke opzet en de veelheid aan informatie. Het oogt heel goed en is uitnodigend. In de parochie wil ik de gelovigen op deze website attenderen, vooral ook bij informatie-avonden voor huwelijk, eerste communie en vormsel.
Heel veel succes toegewenst bij dit inspirerend initiatief.
pastoor-deken W. van Meijl sds, Leende

19 september 2007 – 11:20 uur
Jullie hebben in korte tijd een fantastische site opgebouwd. Van harte proficiat. Goed vormgegeven, interessante links, inhoud. Daar zaten we op te wachten.
Pastoor Michel Hagen, Wassenaar

16 september 2007 – 15:11 uur
Een hele goede site. Er is wel van alles over het gezin en kerk op te vinden. Ga zo door.
Mevrouw Roodbergen, Bolsward

13 september 2007 – 15:53 uur
Heel veel dank voor het toezenden van de Nieuwsbrief voor het Katholiek Gezin. Gaarne wil ik me opgeven om die ook in de toekomst te kunnen ontvangen, want het gaat hier over een zeer belangrijk gegeven, waar we hier ook geregeld mee te maken hebben. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw zeer gewaardeerde attentie. Het zal ons helpen in het apostolaat! Ontvangt U na beste wensen om zegen de hartelijke groeten,
pater Jan Bouman o.p.

12 september 2007 – 14:09 uur
Bedankt voor de toezending van uw nieuwsbrief. Ik heb deze nieuwsbrief inmiddels op onze site geplaatst (kijk op Welkom à laatste nieuws à onderaan). Ook heb ik een link gezet op de pagina Algemeen à belangrijke links.
Frits Hakkennes, webmaster R.K. Parochie van de H. Bavo, Harmelen

11 september 2007 – 10:37 uur
Het initiatief van u zie ik als een teken dat God meer mensen inspireert tot het gezin zoals Hij het bedoelt heeft! Er schuilt wel een adder onder het gras namelijk dat er weer een ouder-kind site onstaat zoals er al zovelen zijn. Ooit www.grootgezin.nl bezocht? Wat maakt een katholiek gezin anders dan een groot gezin?
Volgens mij is bij parochies vooral behoefte aan gezinnen die komen bidden (zichtbaar) in de kerk met hun kinderen en niet alleen met 1e Communie of Vormsel. De site die u begint lijkt me een aardig begin om vooral jonge ouders te helpen meer en samen te bidden en de Eucharistie bij te wonen met hun kinderen (geen kindernevendiensten!), de kracht  van het Woord van God is sterker dan elke zogenaamde ‘tip’! Ook samen met de pastoor of kapelaan van de parochie een katechese gaan voorbereiden voor en  na de 1e Communnie en voor en na het Vormsel dan krijgen de kinderen een geloofsopvoeding. Op de scholen gebeurt het niet meer die zijn allemaal openbaar geworden, dus moet je als ouder zelf je geloof serieus nemen  en ook hoe je het doorgeeft aan je kinderen. Als de kinderen ervaren dat God jou  (hun vader en moeder) helpt in je leven krijgt hij de beste geloofsopvoeding die er is! Ik bid voor de gezinnen en wens u Gods inspiratie in de toekomst!
Leny Koper, Haarlem

6 september 2007 – 03:07
Op de eerste plaats mijn complimenten voor Uw fraaie
website. Wij hebben als katholieken nog een forum om met elkaar te communiceren.
Heel veel succes toegewens en Godsrijkste zegen.
Goede Emile J.St., Lelydorp (Suriname)

21 augustus 2007 – 20:26 uur
Mooie site en fijne tips en goede stukken. Toch even een reactie op het bericht over grote gezinnen (20-8). Wij hebben 5 kinderen in de leeftijd van 15 tot 4 en merk weinig van alle negatieve dingen. Ik sta zelf 3 dagen voor de klas en mijn man werkt fulltime. Het is even organiseren maar je krijgt er hele fijne en zelfstandige kinderen van. Vooral het ervaren van dingen samen delen en samen doen is erg mooi.
Groetjes en ga vooral door met het inspiren van katholieke gezinnen.
Liesbeth Feskens, Eindhoven

1 augustus 2007 – 14:03 uur
Mijn welgemeende complimenten voor deze prachtige site, met inderdaad bruikbare en ruime informatie.
Hartelijk dank hiervoor.
Wat mij betreft is het een grote uitkomst in het pastoraat en heb er al dankbaar gebruik van kunnen maken.
Ik wil jullie graag behulpzaam zijn grotere bekendheid te krijgen, dus flyers e.d. zijn welkom in onze parochie in Suriname.
Alidikromo-Tjokroredjo C., Wanica (Suriname)

20 juli 2007 – 14:34 uur
Als protestant én zonder gezin ben ik misschien niet helemaal de doelgroep van jullie site, maar ik wil jullie toch een groot compliment maken voor dit initiatief! Zeker met een nieuwe minister voor jeugd&gezin is een goede lobby voor het gezin ontontbeerlijk, want het gezin is ook nu niet automatisch in het vizier… Ik las het stuk van Kinneging over het gezin in het NRC ook en sta daar helemaal achter! Gezonde gezinnen zijn de belangrijkste cellen van onze samenleving en kapotte cellen maken het hele samen-leven kapot… Veel sterkte met jullie werk! Tip: zoek ook steun in de protestantse wereld, die is er zeker!
Elise, Amersfoort

11 juli 2007 – 07:44 uur
Wat een geweldig mooi en sprankelijke site met hele doeltreffende informatie.
Is het misschien wat om ook ouders aan bod te laten komen met oudere kinderen 12- 18 jaar +
Ouders waar de kinderen al het huis uit zijn. bv:Wat kan onze bijdrage zijn naar mijn volwassen zoon of dochter?Hoe kan ik het geloof toch liefdevol en vreugdevol overbrengen,ondanks dat mijn kinderen er niets meer aan doen?
Wat kan ik als oma/opa betekenen als instrument van God voor de kinderen en KLEINKINDEREN?
Marieke Sassen, ’s-Hertogenbosch

7 juli 2007 – 14.55 uur
Mooie en informatieve site. Hopelijk kunnen jullie de beeldvorming rond gezinnen en jongeren in Nederland een positieve draai geven.
Een groot gezin

24 juni 2007 – 10:19 uur

Ik bezocht jullie website en vond het een fijne website boordevol gezinsinformatie. In Nederland bestaat thans de hoop dat politici het gezin niet louter vanuit zijn economische functie benaderen, maar vanuit zijn centrum functie van opvoeding (karakter en omgang met anderen in familie, sport en spel), voorbeeldfunctie, doorgeven van cultuur en geloof. Mocht het in Vlaanderen ook zo worden.
Herwig, Halle (B)

10 juni 2007 – 19:32 uur
Wat een goed initiatief is deze site! Het werd er echt eens tijd voor. En ik ben ook een beetje trots dat Tienergroep Oosterhout in de agenda met haar activiteiten vermeld staat. Hartelijk bedankt. Ik ben mij ervan bewust hoeveel uren werk erin moet zitten. Veel zegen met jullie site voor alle bezoekers!
Marie-Yvonne van den Oever, Nieuwendijk

8 juni 2007 – 10:24 uur
Mooie site, ben er blij mee. Klein opmerkingkje bij foto van gezin bij de betreffende rubriek: sympathieke foto, dat wel, maar het is wel het door de mode voorgeschotelde ideaal; papa, mama, zoontje, dochtertje. Als je dan een site hebt voor het katholiek gezin, dan is een foto van een groot gezin misschien beter.
Bart Cloosteman, Haasrode (België)

4 juni 2007 – 13:32 uur
Hartelijk dank voor deze prachtige site! wat mij betreft is het een grote uitkomst in het pastoraat en heb er al dankbaar gebruik van kunnen maken.
pastor John de Zwart, Leeuwarden

2 juni 2007 – 10:46 uur
Als eerste gefeliciteerd met deze prachtige site. Een opmerking van mijn kant. Ik vind het heel erg mooi een gezinssite. Maar als gelovige moeder in een gezin waarin de vader niet gelovig is voel ik me alleen staan. De site komt over als rozengeur en manenschijn maar net zoals ik weten jullie vast ook wel dat dit vaak niet zo is. Kunnen jullie niet een pagina maken voor de in het geloofstaande eenouder gezinnen?
<anoniem>

31 mei 2007 – 19:48 uur
Een geweldige site, waar ik nog heel veel op zal rond snuffelen. Erg uitgebreid!!! Wat mij vooral aansprak was het stukje over "ouder alleen". Hartverwarmend.
Hermien Staals, Waalre

25 mei 2007 – 19:21 uur
GEWELLDIG !!!!!!!!!
Erika Roddeman-Mulder, Olst

21 mei 2007 – 15:23 uur
Leuke site, leuke idee-en voor kinderwoorddiensten
Wilting-Willemsen, Zwijndrecht

16 mei 2007 – 20:24 uur
Ik wil jullie graag behulpzaam zijn grotere bekendheid te krijgen, dus flyers e.d. zijn welkom in onze parochies in Noord Groningen.
Pastoor G ter Veer, Uithuizen

15 mei 2007 – 13:54 uur
Ik wil best een aantal boekenleggers in de gastenafdeling van ons klooster neerleggen. We krijgen vaak groepen voor rondleidingen, bovendien komt vaak familie van zusters in het gastenverblijf. Vriendelijke groet en succes met uw site!
Zuster Madeleine Bouman, Aarle-Rixtel

14 mei 2007 – 12:26 uur
Family bookshop? Waarom moet dit in het Engels? Wordt dat in de Nederlanden voor ‘katholiek gezin’ de nieuwe standaard taal?
Marc Cels, Tervuren

14 mei 2007 – 14:49 uur
Ik ben erg blij met de nieuwsberichten die op deze site te lezen zijn over het gezin. In andere media lees je van belangrijke gebeurtenissen op het wereldtoneel die het gezin betreffen, praktisch niets of is de berichtgeving alleen negatief gekleurd !
Annette Peeters, Den Bosch

13 mei 2007 – 22:29 uur
Hallo, Ik vindt jullie website heel duidelijk,gezellig, netjes alleen vindt ik het een beetje irritant lezen, met het steeds veranderen van de foto's onder elke aangeklikt onderdeel, dan kan ik slecht concentreren op het lees gedeelte. Maar verder een prima site.
Nelleke Sinnige, Heemskerk

13 mei 2007 – 20:42 uur
Heel leuke site het is goed om te lezen hoe andere mensen ook aan hun geloof doen en hoe we onze kinderen op een juiste manier kunnen enthusiasmeren. Ga zo door.
Bob van brunschot, Loon op Zand

12 mei 2007 – 17:42 uur
Proficiat! De site komt wat ons betreft precies op tijd. Tijdens het geloofsfeest in Uden van 19 t/m 27 mei, is er op zondag 20 mei een gezinsdag. Graag wil ik uw site op die dag onder de aandacht brengen m.b.v. een flink aantal flyers. Wat u kunt missen stuurt u maar. Met dank en groet en Gods beste zegen!
Pastoor Theo van Osch, Uden

11 mei 2007 – 21:03 uur
Ik heb me toch even verslikt toen ik las dat volgens uw website één van de kenmerken van een gezond katholiek gezin zou zijn dat ‘de echtgenoot de liefhebbende leider’ is. Het gaat dan wel om een definitie van ene Gary Chapman, maar aangezien u verder geen commentaar geeft, neem ik aan dat dit ook uw stelling is.  Ik denk dat wij onszelf ook kunnen beschouwen als een ‘katholiek gezin’, maar dan wel één uit het jaar 2007. Zulke grote onzin als op uw site heb ik in elk geval in lange tijd niet meer gelezen.
An Buggenhout

11 mei 2007 – 20:46 uur
Complimenten voor deze mooie site, met inderdaad bruikbare en ruime informatie
John Demeijer, Ermelo

11 mei 2007 – 16:15 uur
Graag wil ik jullie feliciteren met de verschijning van deze website, die er prachtig uitziet! Als uitgever werkzaam bij de Katholieke Bijbelstichting, als mede- uitgever en redactielid van het 'koffertjes-project' Geloven Thuis weet ik hoe fijn het is iets nieuws op de wereld te zetten vanuit gelovige motivatie. En nu maar hopen dat veel jonge mensen de weg vinden naar deze pleisterplaats!
Marjet de Jong, Amersfoort

11 mei 2007 – 13:13 uur
Ik ben blij met de site, het is iets van deze tijd.Zojuist heb ik voor de laatste keer in mijn wijk een huis aan huisblad rond gebracht van de kerk. Enkel mensen die kerkbiidrage betalen krijgen het nog of die er om vragen. Ik heb er alle begrip voor, maar zo'n site is dan een goed tegenwicht.Bij doopvoorbereidingsgesprek zal ik ereen melding van maken, wie weet?!
Maria van Gaal

6 mei 2007 – 13:40 uur
Ik wil het IHGO en alle katholieke gezinnen van harte feliciteren met deze prachtige nieuwe site. Het IHGO gaat met zijn tijd mee en dat is heel goed. Ook hoop ik dat deze site veel gezinnen die niet (meer) katholiek zijn mag bereiken en welkom heten, zodat de blijde boodschap van Jezus ook in hun gezinnen en leven mag werken. Nogmaals van Harte proficiat en veel zegen voor jullie verdere plannen en activiteiten.
Monique Soffner, Alkmaar

6 mei 2007 – 10:02 uur
Een prachtige maar ook heel praktische site! Een compliment voor de maker(s)!
C. Kosterink, Zaandam

5 mei 2007 – 22:26 uur
Proficiat. Mooie site. En met relevante informatie waar een katholiek gezin wat mee kan.
Ype de Jong, Wassenaar