Nieuwe website en logo voor Focolare NederlandDe Nederlandse Focolarebeweging heeft hun website en logo vernieuwd en presenteert zich vol trots. Focolare is een ‘nieuwe beweging’ en wordt gevormd door gezinnen en alleenstaanden met karakeristiek openheid naar de maatschappij. De Nederlandse Focolarebeweging heeft hun website en logo vernieuwd en presenteert zich vol trots. Focolare is een ‘nieuwe beweging’ en wordt gevormd door gezinnen en alleenstaanden met karakeristiek openheid naar de maatschappij.

Op de nieuwe website presenteert Focolare Nederland de nieuwe website en logo als volgt:

Focolare Nederland presenteert zijn nieuwe website

Nieuwe website en logo voor Focolare NederlandMet bescheiden trots presenteert de Focolarebeweging in Nederland zijn nieuwe website. Er is aansluiting gezocht bij de internationale website van Focolare, die onlangs een grondige restyling heeft ondergaan. De Nederlandse site profiteert nu ook van deze verfraaiing en moderne uitstraling.

De Nederlandse website is beslist niet een vertaling van de internationale site, maar is volledig autonoom en is de officiële site van Focolare Nederland. Ze brengt nieuwsberichten van eigen bodem, uit andere landen en van het wereldcentrum van de beweging in Italië. Op de site vindt u veel informatie over de Focolarebeweging in ons land en elders, een agenda van de komende activiteiten, de tekst van het maandelijkse Woord van leven en nog veel meer.

Ook een nieuw logo

De restyling van de internationale website is ook gepaard gegaan met de lancering van het nieuwe logo van de Focolarebeweging wereldwijd. Het logo bestaat uit drie elementen: een blauwe vlam die de mensheid in haar ideale vorm voorstelt en die reikt naar de hemel. Daaronder de gele vlam waar de Focolarebeweging zich onder verstaat, maar waar ook ieder mens zich onder kan verstaan. Het drukt de verbondenheid uit met het grotere geheel in zijn opgaan naar boven. Tenslotte, subtiel zichtbaar, de transparante vlam die staat voor de Verrezen Heer die onder de mensen aanwezig is waar zij in zijn naam, dat wil zeggen zijn liefde, verbonden zijn. Het logo is in 44 talen gecreëerd.