Filmpje over homohuwelijkDoor de nieuwsbrief van Family Edge werden we geattendeerd op een helder en duidelijk filmpje over het homohuwelijk van National Organisation For Marriage. Helaas Engelstalig, maar goed te volgen. Door de nieuwsbrief van Family Edge werden we geattendeerd op een helder en duidelijk filmpje over het homohuwelijk van National Organisation For Marriage. Helaas Engelstalig, maar goed te volgen.

Filmpje over homohuwelijk“Should Marriage be limited to one man and one woman? Why do governments promote marriage between one man and one woman? It's not because two people love each other. It's for the perpetuation and stabilization of society. This understanding of marriage is rooted in the biological facts of nature. But do we really have any compelling reason to maintain such a narrow definition? Or has the time come for the government to revise and expand our understanding of marriage to include same sex couples?”

Vertaald:

“Moet het huwelijk worden beperkt tot een man en een vrouw? Waarom zou de overheid het huwelijk tussen een man en een vrouw bevorderen? Het is niet omdat twee mensen van elkaar houden. Het is voor het voortbestaan en de stabilisatie van de samenleving. Dit begrip van het huwelijk is geworteld in de biologische feiten van de natuur. Maar hebben we echt een dwingende reden om een dergelijke enge definitie te handhaven? Of is de tijd gekomen voor de overheid om ons begrip van het huwelijk te herzien en uit te breiden met koppels van hetzelfde geslacht?”

Bekijk het filmpje voor het antwoord!

Marriage = Biology (Not Bigotry)