Zondag 17 september 2017 - Feest van de GezinnenOp zondag 17 september 2017 is het weer Feest van de Gezinnen in de Mariahal te Scherpenheuvel, België. Bijzonder dit jaar is de mogelijkheid relieken van H.H. Louis en Zélie Martin (ouders van de H. Theresia van Lisieux) te vereren. Zondag 17 september 2017 - Feest van de Gezinnen Op zondag 17 september 2017 is het weer Feest van de Gezinnen in de Mariahal te Scherpenheuvel, België. Bijzonder dit jaar is de mogelijkheid relieken van H.H. Louis en Zélie Martin (ouders van de H. Theresia van Lisieux) te vereren.

Het Feest van de gezinnen is een jaarlijks terugkerend evenement in België, ingesteld door voormalig aartsbisschop Mgr. André-Jozef Léonard. Nu Mgr. Léonard met emeritaat is gegaan, zal kardinaal De Kesel hoofdcelebrant zijn tijdens de Eucharistieviering in de Mariahal.

Het is een feest voor jong en oud: ook de KISI-kids maken onderdeel uit van het programma. Als afsluiting kan de gezinszegen, een hernieuwing van de huwelijksbeloften en een aparte zegen voor kinderen in de moederschoot volgen.

Thema is dit jaar: Werk aan je Huiskerk

Programma

10.30 uur Onthaal met duiding over het reliekschrijn van H.H. Louis en Zélie Martin
11.00 uur H. Mis opgedragen door Kardinaal De Kesel
daarna Picknick (democratische prijzen) en informarkt
14.15 uur Namiddagprogramma voor kinderen met o.a. KISI
14.30 uur Conferenties door Kardinaal De Kesel
15.15 uur Gezinsgetuigenis (Joris en Veerle Abts)
16.00 uur Boekvoorstelling
16.15 uur Eucharistische aanbidding
hernieuwing huwelijksbeloften
zegening, met aparte zegen voor de kinderen in de moederschoot
verering van de relieken

Tijdens de getuigenissen is er kinderanimatie voorzien.

Meer informatie