Family Factory trainingsavonden in GoudaDe Family Factory Inspiratie­teams in samen­werking met het CJG: de spil in net­werken van ouders! Op donder­dagen 13 en 27 maart 2014 zijn er trainings­avonden in Gouda voor nieuwe Inspiratieteams! De Family Factory Inspiratieteams in samenwerking met het CJG: de spil in netwerken van ouders! Op donderdagen 13 en 27 maart 2014 zijn er trainingsavonden in Gouda voor nieuwe Inspiratieteams!

Family Factory trainingsavonden in Gouda Het CJG stelt participatie van ouders binnen hun organisatie zeer op prijs. Daarom worden er op de donderdagavonden 13 en 27 maart door de Family Factory in samenwerking met de CJG’s Midden-Holland trainingsavonden voor nieuwe Inspiratieteams georganiseerd. Een Inspiratieteam is een team van 3 of 4 ouders die de kern vormen van een lokaal netwerk van ouders. Door het jaar heen organiseert het team allerlei activiteiten waarbij ouders elkaar ontmoeten, inspireren en waar nodig een handje helpen. Inmiddels zijn er in Nederland zo’n 100 Inspiratieteams actief. Je vindt ze van Maastricht tot Harlingen en van Den Haag tot Drachten.

De Inspiratieteams worden daarbij intensief begeleid door stichting Family Factory Nederland. Het eerste deel van het supportpakket is de training ‘Aan de slag als Inspiratieteam!’. Inspiratieteams maken kennis met de Family Factory, ontmoeten andere enthousiaste ouders en maken hun eigen actieplan. Vervolgens kunnen de ouders aan de hand van het Ideeënboek zelf kiezen wat ze willen gaan organiseren.

Het Ideeënboek bestaat uit 24 geheel uitgewerkte, superleuke activiteiten in vier categorieën: Inspirerende Workshops, Bijzondere Ontmoetingen, Ouder-en-kind-activiteiten en Handen uit de Mouwen. Een koffieochtend op school, een survival door de buurt of een computerhelpdesk voor alle ouders uit het netwerk; het kan allemaal! De kern is steeds dat ouders elkaar ontmoeten, inspireren en waar nodig een handje helpen.

Praktische informatie

  • De trainingsavonden op 13 en 27 maart vormen samen één training.
  • Ze vinden plaats aan de Thorbeckelaan 5 in Gouda van 19.45 – 21.45 uur (inloop 19.30 uur).
  • Deelname aan de training kost € 25
    (deelnemers uit de gemeenten Gouda / Zuidplas / Waddinxveen / Bodegraven-Reeuwijk / Krimpenerwaard zijn vanwege samenwerking vrijgesteld van deze bijdrage!)
  • Aanmelden kan via info@familyfactory.nu of (0345) 75 21 76
  • Download hier de flyer