Family FactoryEen uitgelezen kans om kennis te maken is het Family Factory Festival. Op 13 juni 2015 wordt dit jaarlijks terugkerend evenement weer georganiseerd in Houten. Family FactoryEen uitgelezen kans om kennis te maken is het Family Factory Festival. Op 13 juni 2015 wordt dit jaarlijks terugkerend evenement weer georganiseerd in Houten.

Op deze speciale dag maken we nieuwe vrijwilligers wegwijs in ons materiaal en voor lokale Family Factory's bieden we een verdiepend programma. Het wordt een leuke dag, vol met inspiratie! We sluiten de dag af met een borrel waar ook de sponsoren van Family Factory van harte welkom zijn om onze lokale netwerken te ontmoeten!
 

Programma

10:00 uur – training voor nieuwe vrijwilligers van Family Factory
12:00 uur – lunch
13:00 uur – opening door Family Factory
13:30 uur – Arjet Borger geeft een lezing over ‘Opvoeding en seksualiteit’.
14:00 uur – Workshops
15:30 uur – plenair gedeelte
16:00 uur – hapjes en drankjes
17.00 uur – einde

Workshops

  • Opvoedparty- door Rosalie Keet
  • Online netwerken- door Jan Willem Roseboom
  • De nieuwe workshop over autisme- door Rhodé van de Berg
  • Een durftevragen sessie- Fiene van Loock

Wanneer je voor het eerst kennismaakt met Family Factory, kun je om 10:00 starten en blijven tot 17:00. Voor huidige Family Factory’s: je kunt gezellig aansluiten bij de lunch en dan het middagprogramma meedoen!

Locatie: Lupine-Oord 6, Houten
Kosten: halve dag €25, hele dag €50. Tell a friend: als je iemand meeneemt ontvang je beide 50% korting op deze dag! Als je lid bent van Family Factory, betaal je niets extra’s voor deze dag.

Aanmelden kan via deze link naar de website.
Voor vragen: mail naar info@familyfactory.nu
Meer informatie: www.familyfactory.nu