Familiedag 29 oktober 2011Een dag die je niet zou willen missen, en ook niet zo gauw meer zult vergeten. De familiedag wordt een ontspannen dag met inhoud. Met een bekende spreker,een spectaculair kinderprogramma en Mgr. Punt als celebrant. Een dag die je niet zou willen missen, en ook niet zo gauw meer zult vergeten. De familiedag wordt een ontspannen dag met inhoud. Met een bekende spreker,een spectaculair kinderprogramma en Mgr. Punt als celebrant.

Kinderprogramma met KISI-workshops

Familiedag 29 oktober 2011 De kinderen zullen zich uistekend vermaken. Inhoud en spectakel worden op een slimme manier gecombineerd. Met medewerking van de KISI-kids, , zullen oefeningen met dans, toneel en muziek samengaan met verdieping. Vanzelfsprekend aangepast aan de verschillende leeftijdsgroepen. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor ontspanning en spel. Het kinderprogramma is dus duidelijk een op zichzelf staand geheel, naast het programma van de volwassenen.

De Familiedag wordt afgesloten met de KISI-kids musical “Lilli en de ongelooflijke comeback”. Een spectaculaire en professionele musical voor jong en oud, opgevoerd door kinderen . Voor de bezoekers van de familiedag is de toegang tot de musical bij de prijs inbegrepen.

Programma voor de volwassenen

Voor de volwassenen zal in de ochtend Alfons Vansteenwegen op zijn inspirerende wijze komen spreken over “Liefde is een werkwoord”. Zijn gelijknamige boek is in Nederland en België een bestseller. Vansteenwegen heeft als psychotherapeut door zijn jarenlange begeleiding van stellen veel ervaring opgedaan op het gebied van relaties. Als hoogleraar is Vansteenwegen verbonden aan de Katholieke Universiteit van Leuven (BE).

In de middag zal worden ingegaan op het thema “Liefde vraagt tijd”. Hoe komen partners tot een liefdevolle en duurzame relatie. Is dat nog mogelijk in deze tijd? Vansteenwegen illusteert zijn verhaal met levensechte en herkenbare voorbeelden uit de praktijk.

Meer informatie en opgave

Een Eucharistieviering met Mgr. Punt is onderdeel van het programma.
De zang wordt verzorgt door de KISI-kids.

De Familiedag vindt plaats in het Diocesaan Heiligdom, aan de Hoogeweg 65 te Heiloo.

Toegangskaarten zijn te bestellen op www.hoeksteen.org.
Voor extra folders en posters kunt u mailen naar info@hoeksteen.org.

De KISI-musical is ook apart te boeken, zie ook www.onzelievevrouwternood.nl. Voor meer informatie over de KISI-kids: www.kisi.nl

Stefan van Aken
Afdeling Huwelijk en Gezin
Bisdom Haarlem-Amsterdam
023-5112683
www.hoeksteen.org