Blog SanneIk moest even nadenken wat ik zou vertellen om me voor te stellen. Ik kan natuurlijk iets vertellen over mijn gezin (man, twee kids), of wat ik doe voor werk (huismoeder, orthopedagoog, illustratrice), of iets grappigs over mijn kinderen. Misschien daar nog een mooie foto bij: picture perfect! Ik moest even nadenken wat ik zou vertellen om me voor te stellen. Ik kan natuurlijk iets vertellen over mijn gezin (man, twee kids), of wat ik doe voor werk (huismoeder, orthopedagoog, illustratrice), of iets grappigs over mijn kinderen. Misschien daar nog een mooie foto bij: picture perfect!

Blog Sanne Dat is een kant van de waarheid. De andere realiteit is dat op ditzelfde moment mijn zoontje van 10 maanden met eenkennigheid aan mijn been hangt, terwijl mijn andere zoontje van 2,5 – lijdend aan de waterpokken – mij smeekt een boekje voor te lezen. Manlief pakt net zijn spullen in voor een weekendcongres in Parijs en mij bekruipt meer en meer een onbehaaglijk gevoel over de komende twee dagen. Picture perfect? Misschien niet, slechts één ding is perfect aan ons…: Wij zijn perfect geliefd door God!

Ik hoop met mijn stukjes een wekelijks lichtje te kunnen zijn voor de mama's en papa's die net als ik en mijn familie "katholiek gezin" proberen te zijn met vallen en opstaan.

Tot ziens op Katholiekgezin.nl!

Sanne Gerrits