Gezinsdag Blauwe ZustersWie kent niet dat gevoel van voortdurende drukte om zich heen? Je eigen agenda staat vol, de kinderen hebben een vol programma en voor je het weet is de week alweer voorbijgevlogen. Kom even tot jezelf bij de retraite voor gezinnen en jongeren die de Blauwe Zusters in Heiloo op zondag 29 november aanbieden. Wie kent niet dat gevoel van voortdurende drukte om zich heen? Je eigen agenda staat vol, de kinderen hebben een vol programma en voor je het weet is de week alweer voorbijgevlogen. Kom even tot jezelf bij de retraite voor gezinnen en jongeren die De Blauwe Zusters in Heiloo op zondag 29 november aanbieden.

In het klooster te Heiloo bieden de Blauwe Zusters op zondag 29 november een dag van spirituele retraite aanvoor gezinnen en jongeren. Voor wie de kinderen meeneemt: de zusters hebben een speciaal programma voor kinderen.

Stilte

Gezinsdag Blauwe ZustersHet innerlijke leven is de basis van ons leven als christenen. Alleen een diepe en stevige eenwording met God maakt het ons mogelijk te leven volgens het Evangelie van Christus. Maar dat innerlijk leven komt in onze moderne maatschappij vaak in gevaar.
Wij beseffen dat wij vaak omringt zijn door lawaai, onze agenda’s staan vol met activiteiten en afspraken, maar dit alles zonder een leven van diep bidden, wordt activisme, en wij lopen het gevaar van binnen leeg te blijven als wij ons niet met God vullen.

Tijdens de retraite krijg je vollop de gelegenheid de stilte op te zoeken je geestelijk weer te laten voeden. De stilte zal beginnen tijdens het eerste deel, en zal eindigen na de H. Mis.

programma

09:30 uur – Welkom
10:00 uur – Eerste geestelijke lezing
11:00 uur – Stille aanbidding
11:30 uur – Rozenkrans
12:00 uur – Lunch
13:00 uur – Tweede geestelijke lezing
14:00 uur – Pauze
15:00 uur – Stille aanbidding
15:30 uur – H. Mis
16:40 uur – Koffie
17:30 uur – Einde

De retraite zal geleid worden door pater Stefan Lecreir, hij is priester van de religieuze familie van het Mensgeworden Woord, waartoe de Blauwe Zusters behoren.

Aanmelding tot 24 november via: c.adolfina@servidoras.org
Bijdrage: 7€ p.p.

Zie ook de aankondiging in de Kalender