Angel GownsOp Facebook gaat momenteel een bijdrage viraal van Justi Underwood Bates waarin zij vertelt dat zij haar trouwjurk heeft laten verwerken tot Angel Gowns – engelenjurkjes voor baby'tjes die niet thuiskomen uit het ziekenhuis. Op Facebook gaat momenteel een bijdrage viraal van Justi Underwood Bates waarin zij vertelt dat zij haar trouwjurk heeft laten verwerken tot Angel Gowns – engelenjurkjes voor baby'tjes die niet thuiskomen uit het ziekenhuis.

Angel GownsHet idee is kennelijk niet nieuw, want wie op google zoekt naar Angel gown, vindt miljoenen resultaten. In Nederland is het echter nog niet zo bekend.

Uit het materiaal van de trouwjurk worden een aantal jurkjes gemaakt die vervolgens worden gedoneerd aan een ziekenhuis. Die kunnen hiermee het onbeschrijfelijke leed van een baby'tje dat het niet haalt, enigszins verzachten.

Misschien een idee voor een groep moeders die handig zijn met naald en draad, maar pas op voor overweldigende reacties: het bericht van Justi is in 4 dagen tijd ruim 100.000 keer gedeeld!

Een greep uit de resultaten van een Google zoekopdracht: