En als we nou weer eens gewoon gingen opvoedenHet onbehagen over het gedrag van de jeugd groeit. Vandalisme. Druggebruik. Zinloos geweld. Alcoholgebruik. Spijbelen. Drop-out verschijnselen. Hooliganisme. Pesten. En als we nou weer eens gewoon gingen opvoedenGitty Feddema

Het onbehagen over het gedrag van de jeugd groeit. Vandalisme. Druggebruik. Zinloos geweld. Alcoholgebruik. Spijbelen. Drop-out verschijnselen. Hooliganisme. Pesten.

En wat gebeurt er binnen de muren van het ouderlijk huis? Kinderen die hun ouders de baas zijn. Ouders die te toegeeflijk zijn. Ouders die geen grenzen meer durven te stellen. Kinderen die hun ouders treiteren. En als we nou weer eens gewoon gingen opvoeden? Die vraag stellen de auteurs, beiden verbonden aan de jeugdafdeling van een RIAGG. In hun dagelijkse werk worden ze geconfronteerd met de uitwassen van onze uit de hand gelopen vrije-opvoedings-gedachte. En ze schreven een modern opvoedingsboek voor ouders van kinderen van nul tot twaalf. Een boek dat voortkomt uit de praktijk, met voorbeelden uit de praktijk.
Een boek dat antwoorden geeft op alle vragen en problemen waarmee ouders te maken krijgen

€ 16.95
288 blz.
ISBN 9789047504504
En als we nou weer eens gewoon gingen opvoedenBol.com