Emmanuel ZomerkampHet thema van het Emmanuel Zomerkamp is bekend en kinderen kunnen nu al opgegeven worden. Van 3 – 8 augustus 2010 zijn kinderen van 8 t/m 12 jaar welkom in Helvoirt om met het verhaal van Jozef aan de slag te gaan. Het thema van het Emmanuel Zomerkamp is bekend en kinderen kunnen nu al opgegeven worden. Van 3 – 8 augustus 2010 zijn kinderen van 8 t/m 12 jaar welkom in Helvoirt om met het verhaal van Jozef aan de slag te gaan.

Emmanuel ZomerkampOp het kamp kunnen kinderen volop genieten van leuke sport- en spelactiviteiten. Bosspelen, musical, spektakel, muziek en het avontuur van Jozef waar ze de hele week in worden meegenomen.

Ons doel is om kinderen de basis van het christelijk geloof mee te geven. Op een speelse en vrolijke manier passeren waarden als eerlijkheid, vertrouwen, vergeven en behulpzaamheid de revue.

Het activiteitenaanbod is divers, zodat zowel jongens als meisjes, jonge kinderen en schoolverlaters aan hun trekken komen. Tijdens het inhoudelijke programma worden kinderen met leeftijdgenootjes in kleine groepjes begeleidt door vaste leiders, zodat er persoonlijke aandacht is voor ieder kind.

Het team bestaat uit een enthousiaste groep van jongeren, ouders en een priester. Als uw kind niet echt opgegroeid is met het geloof in God of met de r.k. kerk, maar het wel leuk vindt om er op een eenvoudige wijze mee kennis te maken, is dit kamp de ideale plek. Elk kind is van harte welkom. We maken er met elkaar een groot feest van!

Kinderen van 8 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8 van de basisschool).
Conferentieoord Emmaus te Helvoirt.
www.emmausbezinningscentrum.nl

Info: (073) 511 89 57 of (040) 221 25 31
Emmanuel zomerkampen