Elk kind heeft een biddende moeder nodigEen biddende moeder kan een enorme invloed hebben op het leven van haar kinderen. Dit boek is gebaseerd op de gebruiken van “Moms in Touch” en laat zien hoe je je gezin kunt ondersteunen door gebed. Elk kind heeft een biddende moeder nodigFern Nichols

God zag een enorme menigte kinderen met een wanhopige behoefte aan gebed en Hij zag Fern, met haar brandende passie om voor haar eigen kinderen te bidden toen ze geconfronteerd werden met groepsdruk, onderwijs dat in tegenstelling was met hun geloof en rolmodellen die een uitdaging vormden voor hun levensstijl en geloof in Jezus. Ze vroeg enkele moeders om samen met haar te bidden en plotseling werd haar passie een roeping – van God Zelf – dat elk kind een biddende moeder nodig heeft. God riep Fern om andere moeders te inspireren en te organiseren, zodat ze voor hun kinderen zouden gaan bidden – en door Gods leiding veranderde haar roeping in een bediening die, vanaf het startpunt, uitgroeide tot een ongelofelijk aantal van honderdvijftigduizend moeders die elke week in groepjes bidden.

Elk kind heeft een biddende moeder nodig staat vol verhalen van moeders zoals jij, die je zullen inspireren en zullen leren hoe je vol vertrouwen kunt bidden. Je zult principes en gewoonten leren die je gedachten over gebed en de manier waarop je bidt zullen veranderen en die je zullen leiden tot een diepere intimiteit met Jezus. Ervaar Gods aanwezigheid. Geef Hem de ruimte om jou – en de mensen om je heen – tot in je diepste noden aan te raken. Elk kind heeft een biddende moeder nodig biedt je inzichten in gebed, dat je kinderen zal veranderen – en jou erbij.

€ 15,95

Samuel / Carolushuis