DVD Take a Chance on HappinessEr is een nieuwe video uitgegeven met zeer praktische adviezen van de heilige Jozefmaria Escrivá over het huwelijk en ouderschap. Deze dvd is voor vele echtparen die in de 21ste eeuw leven van nut. Er is een nieuwe video uitgegeven met zeer praktische adviezen van de heilige Jozefmaria Escrivá over het huwelijk en ouderschap. Deze dvd is voor vele echtparen die in de 21ste eeuw leven van nut.

DVD Take a Chance on HappinessDe nieuwe Engelstalige dvd over huwelijk en ouderschap bevat praktische beschouwingen van de heilige Jozefmaria. Ook hedendaagse Britse en Ierse echtparen komen op deze dvd aan het woord.

In ‘Take a chance on happiness’ (vrij vertaald ‘durf voor geluk te kiezen’) wisselen beelden met de heilige Jozefmaria af met getuigenissen van echtparen in Engeland, Schotland en Ierland, die spreken over hun uitdagingen binnen het huwelijk en gezinsleven. Zij nodigen anderen uit om hun kans op geluk te grijpen die voor handen ligt bij het stichten van een gezin.

De heilige Jozefmaria leerde dat iedereen God kan vinden in de alledaagse activiteiten – gezinsleven, werk en ontspanning. “Ik droom van christelijke gezinnen naar het voorbeeld, zo blij en vol licht, van de heilige Familie,” zo schreef hij in Als Christus nu Langs Komt.

Tijdens zijn pastorale reizen die hij in de jaren 70 maakte, zijn veel van zijn ontmoetingen met ouders op film vastgelegd. En nu profiteren veel mensen van zijn suggesties over de vorming van een christelijk thuis.

De video is samengesteld door Juan Martin Ezratty en geproduceerd door Digito Indentidad (www.digitoindentidad.com) uit Argentinië. De dvd’s kunnen worden besteld op de website van Opus Dei.