Drie zaterdagen voor je huwelijkNa de zomer organiseert de Gemeenschap Emmanuel drie zaterdagen voor echtparen. Een gelegenheid om uit de hectiek van alle dag te stappen en tijd te nemen voor elkaar. Op het programma staan lezingen, momenten samen en tijd voor gebed. Na de zomer organiseert de Gemeenschap Emmanuel drie zaterdagen voor echtparen. Een gelegenheid om uit de hectiek van alle dag te stappen en tijd te nemen voor elkaar. Op het programma staan lezingen, momenten samen en tijd voor gebed.

Drie zaterdagen voor je huwelijkData

  • Zaterdag 5 oktober 2013
  • Zaterdag 7 december 2013
  • Zaterdag 8 februari 2014

De eerste zaterdag wordt het thema Communicatie & Vergeving uitgewerkt. Aspecten uit de psychologie van man en vrouw komen aan bod en de rol van God in de relatie. De tweede dag gaat over Timemanagement & Gezin. Voor wie is dat tenslotte géén uitdaging?

Tijdens deze zaterdag worden er concrete handvatten gegeven om voldoende tijd en aandacht te creëren voor ons gezin. Daarnaast worden kernaspecten van het goed opvoeden van kinderen aangereikt. De laatste zaterdag is het thema Liefde & seksualiteit: God schiep man en vrouw. Hij is de bedenker van onze liefde en seksualiteit. De vraag is: hoe ziet Zijn plan met ons eruit?

Voor de kinderen is er een crèche en kinderprogramma. Het programma is van 9.30-18.00 uur. Het is ook mogelijk om een of twee zaterdagen bij te wonen.

Meer info