De 5 talen van de liefde van tienersTieners hebben er – net als volwassenen trouwens – vreselijk veel behoefte aan te weten dat mensen in hun omgeving van hen houden. Maar 't is niet gemakkelijk dat aan hen te communiceren! Dat is een hele uitdaging. Vooral omdat de één een heel andere manier heeft dan de ander om liefde te geven en te ontvangen. Je begrijpt elkaar al gauw verkeerd.
De 5 talen van de liefde van tienersGary Chapman

Tieners hebben er – net als volwassenen trouwens – vreselijk veel behoefte aan te weten dat mensen in hun omgeving van hen houden. Maar 't is niet gemakkelijk dat aan hen te communiceren! Dat is een hele uitdaging. Vooral omdat de één een heel andere manier heeft dan de ander om liefde te geven en te ontvangen. Je begrijpt elkaar al gauw verkeerd.

Onderzoek heeft uitgewezen dat ouders de meeste invloed hebben op het leven van een tiener, nog veel meer dan hun eigen leeftijdsgenoten. De sleutel om de deur naar het hart van tieners open te krijgen bestaat er volgens Chapman in dat we liefde leren uit te drukken in een taal die ze begrijpen.

240 pag.

€ 18,00

Samuel / Colomba