Family Factory - ‘Ouder Inspiratie Brigade’De Family Factory start eind januari met de Ouder Inspiratie Brigade: een team van ouders die beschikbaar zijn om 6 á 8 keer per jaar ergens in het land een ouders-voor-ouders activiteit van de Family Factory te begeleiden. Je ontvangt eerst een training. Start: 28 januari. De Family Factory start eind januari met de Ouder Inspiratie Brigade: een team van ouders die beschikbaar zijn om 6 á 8 keer per jaar ergens in het land een ouders-voor-ouders activiteit van de Family Factory te begeleiden. Je ontvangt eerst een training. Start: 28 januari.

Family Factory - ‘Ouder Inspiratie Brigade’Activiteiten van de Family Factory worden georganiseerd door vaders en moeders zélf. Dat maakt de drempel om deel te nemen laag en zorgt er bovendien voor dat ouders zelf de regie nemen en vooral elkáár versterken. Veel ouders willen in hun eigen omgeving graag iets organiseren, maar vinden de drempel om zelf als workshopleider op te treden wat te hoog.

Andere ouders doen dat juist heel graag en vinden het jammer als zij alleen in hun eigen woonplaats inzetbaar zijn! Juliette van de Mheen uit Amsterdam bijvoorbeeld: ´Ik doe mee met de Ouder Inspiratie Brigade, omdat opvoeden leuk is en soms weerbarstig en omdat met andere ouders je dilemma's en oplossingen delen veel lucht en ruimte geeft. Ik vind het inspirerend om met andere ouders over de mooie en de lastige kanten van het 'gezin zijn' in gesprek te zijn´.

Door het inzetten van de Ouder Inspiratie Brigade maken we een match tussen deze twee groepen ouders en kunnen we nóg meer ouders bereiken met onze activiteiten!

Op 28 januari krijgt de Ouder Inspiratie Brigade een eerste training zodat ze snel van start kunnen gaan met het geven van workshops aan andere ouders.

Lijkt het je leuk om ook mee te doen met de Ouder Inspiratie Brigade? Of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Peter: peter@familyfactory.nu of 0345 752176. (Family Factory)

Info: www.familyfactory.nu