De innerlijke rustWaarom is de innerlijke rust in deze tijd zo moeilijk te bereiken en welke strijd zal er geleverd moeten worden voor momenten waarin het hart rust vindt bij God? In De innerlijke rust gaat de schrijver in op de barrières voor onze omgang met de Allerhoogste: dagelijkse zorgen, faalangst, angst om te lijden. Hij leert ons hoe wij dan toch kunnen groeien in vertrouwen, hoe wij ons aan God, onze herder, kunnen leren overgeven. Jacques Philippe

Waarom is de innerlijke rust in deze tijd zo moeilijk te bereiken en welke strijd zal er geleverd moeten worden voor momenten waarin het hart rust vindt bij God?

De innerlijke rustIn De innerlijke rust gaat de schrijver in op de barrières voor onze omgang met de Allerhoogste: dagelijkse zorgen, faalangst, angst om te lijden. Hij leert ons hoe wij dan toch kunnen groeien in vertrouwen, hoe wij ons aan God, onze herder, kunnen leren overgeven. Vanuit bijbel en traditie geeft hij voorbeelden hoe mensen in het verleden zijn omgegaan met eigen en andermans fouten. Het boek bemoedigt en helpt mensen dichter bij God te komen, God beter te leren kennen en innerlijke rust te verkrijgen. Heel aanmoedigend is de voortdurende nadruk op de positieve kanten van het geloof: liefde, vertrouwen, rust en op de kracht van het gebed.

€ 8,50
96 blz
Berneboek