FocolareEenheid en weder­zijdse liefde in het huwelijk staan hoog in het vaandel van echtparen van het Focolare. Als partners ben je getrouwd met ‘de liefde van je leven’ en je intentie om elkaar wederzijds lief te hebben is goed, maar soms zit je in een wat moeilijkere periode waardoor het niet echt lukt.

Eenheid en wederzijdse liefde in het huwelijk staan hoog in het vaandel van echtparen van het Focolare. Als partners ben je getrouwd met ‘de liefde van je leven’ en je intentie om elkaar wederzijds lief te hebben is goed, maar soms zit je in een wat moeilijkere periode waardoor het niet echt lukt.

FocolareDaarom organiseren echtparen van het Focolare op de laatste donderdagavond van elke maand een relatiecafé- avond. Steeds hebben we een actueel thema waardoor we het opbouwen van duurzame relaties bespreekbaar proberen te maken.

Donderdagavond 25 april hebben we het naar aanleiding van het nieuwe BNN programma: ‘de Allerslechtste Echtgenoot van Nederland’ over mogelijkheden om de allerbeste echtgenoot te worden.

Van harte uitgenodigd op donderdagavond 25 april vanaf 19.30 op Mariapoli Marienkroon, Abdijlaan 8 te Nieuwkuijk.

p.s. De start van De Allerslechtste Echtgenoot van Nederland wist 973.000 mensen aan de buis te kluisteren.