Gezellig samen ontbijtenOntbijtjes klaarmaken, op tijd op staan, professionele hulp zoeken bij depressie, veel knuffels en volop genieten van de mooie momenten. Dat zijn maar enkele van de vele, soms ontroerende, reacties die binnenkomen op de actie voormijngezin.nl De spreuk ‘Het zijn de kleine dingen die het doen’ lijkt hier helemaal op zijn plaats.
Ontbijtjes klaarmaken, op tijd op staan, professionele hulp zoeken bij depressie, veel knuffels en volop genieten van de mooie momenten. Dat zijn maar enkele van de vele, soms ontroerende, reacties die binnenkomen op de actie voormijngezin.nl De spreuk ‘Het zijn de kleine dingen die het doen’ lijkt hier helemaal op zijn plaats.

Gezellig samen ontbijtenEind augustus lanceerde katholiekgezin.nl de actie voormijngezin.nl. Daarin vragen we de lezers te reageren op de vraag ‘Wat heb ik vandaag voor mijn gezin gedaan?’ vanuit de overtuiging dat het altijd nog beter, mooier en leuker kan in een gezin als je jezelf die vraag dagelijks stelt.

In de tachtig reacties die tot nu toe zijn binnengekomen geven deelnemers tal van voorbeelden van wat zij doen voor hun gezin. Soms is het een traditie van jaren, soms is het een stapje gezet naar aanleiding van de actie.

Iedereen die meedoet ontvangt een memoblokje ‘voormijngezin’ en dingt mee naar een leuke prijs voor het gezin.

Zie voormijngezin.nl

Voor mijn gezin