Family FeverNederland is een nieuw fenomeen rijker: Family Fever, een middagdisco voor ouders en kinderen. Family FeverNederland is een nieuw fenomeen rijker: Family Fever, een middagdisco voor ouders en kinderen.

Family Fever is een nieuw concept in Nederland dat afgelopen januari is gestart. Je gaat met je hele familie naar de disco. Elke laatste zondagmiddag van de maand, van 14 uur tot 18 uur samen dansen op kidsmusic, top-40 en disco classics, gedraaid door professionele DJ's. Genieten dus voor jong en ‘oud’ers.

De oortjes blijven gespaard, want de muziek gaat maar tot 80 decibel, een verantwoorde geluidssterkte voor kinderen. De gelegenheid is rookvrij. Er zijn ook faciliteiten voor baby’s. Wandelwagens kunnen mee naar binnen, want de locatie is gelijkvloers.

Daarnaast is er voor ieder gezinslid wel iets speciaals te doen. Voor de kinderen is er een aparte speelgelegenheid en voor de ouders is er een ouderverwenhoek. Opa’s, oma’s, tantes, ooms en de rest van de familie zijn ook welkom.

De eerstvolgende Family Fever is op 24 juni in Amsterdam. Daar is een o.a. een kindermodeshow bij, schminken, een live band en nog veel meer. Er wordt entreegeld gevraagd.

Meer informatie op www.familyfever.nl