DaglichtjeTijdens de Veertigdagentijd gaat Twitteraccount @katholiekgezin dagelijks een overweging / tip twitteren uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood, een kleurrijk boek waarin op duidelijke en kindvriendelijke wijze het leven van Jezus verteld en meebeleefd wordt. DaglichtjeTijdens de veertigdagentijd gaat @katholiekgezin dagelijks een overweging / tip twitteren uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood. Een kleurrijk boek waarin op duidelijke en kindvriendelijke wijze het leven van Jezus verteld en meebeleefd wordt.

Twitter

Om de groeiende groep van katholieke twitteraars van dienst te zijn zullen we vanaf Aswoensdag iedere dag het daglichtje uit het boek twitteren, ter bemoediging, inspiratie en ondersteuning. Lezen is eenvoudig: Twitter.com/katholiekgezin Wanneer je zelf een Twitter-account hebt, druk je op de knop Follow om de daglichtjes automatisch dagelijks in je Timeline te krijgen.

Ons Dagelijks Brood

Ons Dagelijks Brood - VeertigdagentijdIn de succesvolle reeks Ons Dagelijks Brood zijn twee gezinsboeken verschenen: een voor de Advent- en Kersttijd en een voor de Veertigdagentijd. Ons Dagelijks Brood, op prettige en duidelijke wijze geschreven door pastoor Michel Hagen, rijk geïllustreerd door Geert de Sutter en Davide Meindersma, wil een boek zijn voor dagelijks gebruik in de opvoeding van kinderen, thuis, op school en in de kerk bij de kinderwoorddienst.

Ons Dagelijks Brood bevat voor iedere dag een voorleesverhaal voor 4-6 jarigen en voor 7-12 jarigen. Daarbij vindt u een korte uitleg, een daglichtje voor de volwassenen ter overdenking en mooie tekeningen, om samen met de kinderen naar te kijken en over te spreken.

Het gezinsboek helpt ouders en kinderen om het geloof thuis een plaats te geven. Het is daarom een handige hulp in de geloofsopvoeding. Het gezinsboek brengt het gesprek over geloof op gang en helpt ouders en kinderen om Jezus als de centrale persoon van ons geloof beter te leren kennen. Toch hoeft niemand enige voorkennis te hebben om met het boek aan de slag te gaan. Gewoon voorlezen en samen kijken en praten is voldoende.

Lees meer over de boeken Ons Dagelijks Brood en bestel online mbv iDEAL op:

www.dagelijksbrood.nl