Gezinsdag voor alleenstaande oudersOok dit jaar houdt katholiekgezin.nl een dag voor alleenstaande ouders. De dag loopt parallel aan de gezinsdag op zondag 25 maart in de Paulusabdij te Oosterhout. Naast twee alleenstaande moeders spreekt ook kapelaan Henk Janssen, zelf weduwnaar. Voor de kinderen zijn er eigen programma's. Gezinsdag voor alleenstaande ouders Ook dit jaar houdt katholiekgezin.nl een dag voor alleenstaande ouders. De dag loopt parallel aan de gezinsdag op zondag 25 maart in de Paulusabdij te Oosterhout. Naast twee alleenstaande moeders spreekt ook kapelaan Henk Janssen, zelf weduwnaar. Voor de kinderen zijn er eigen programma's.

Voor wie

Ben je om wat voor reden dan ook alleen komen te staan in de opvoeding en heb je er behoefte aan om met vuur en energie de dag in te kunnen gaan? Juist daarvoor organiseren wij deze dag. Een dag waarop je jezelf kunt opladen en je mensen ontmoet die in dezelfde situatie als jij zitten. Twee sterke vrouwen die er alleen voor staan, willen hun ervaring delen over hoe zij verder zijn gekomen en waar zij hun kracht uit putten.

Herkenning en bemoediging

Al twee keer is er op initiatief van katholiekgezin.nl een speciale dag georganiseerd voor alleenstaande ouders en dat doen we deze keer weer heel graag. Het thema 'Omdat je het waard bent' speelt ook in het programma voor alleenstaande ouders een belangrijke rol. Het wordt een dag van herkenning en inspiratie waar ook ruimte is om vragen te stellen en twijfels te delen, tijd voor ontmoeting en ontspanning om daarna bemoedigd en met hernieuwde kracht weer naar huis te gaan.

Van Harte Welkom…omdat JIJ het waard bent.

Programma

 
10.00 uur   ontvangst/inschrijving met een lekker bakje koffie
10.05 uur   rondleiding door het prachtige klooster (als je wil)
11.00 uur   Eucharistieviering gecelebreerd door Mgr J. van den Hende
12.15 uur   lunchpauze
12.45 uur   inleiding door Lucia en Mariette
13.45 uur   wandeling
14.30 uur   inleiding door Lucia en Mariette
15.30 uur   tijd voor gebed en aanbidding in de kerk
16.15 uur   presentatie en afsluiting met de kinderen
16.30 uur   gezellig napraten en wat drinken

Kapelaan Henk Janssen (zelf weduwnaar) zal gedurende de dag aanwezig zijn en een eigen inbreng hebben. De inleidingen worden gegeven door Lucia v.d. Sande en Mariette Jansen, twee sterke vrouwen dier er ook alleen voor zijn komen te staan.

Aanmelden

Aanmelding vòòr 17 maart:

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail met routebeschrijving.
Meer info: (0412) 48 45 81