SOKA GezinsdagUit de agenda voor augustus: Dag over het gezin op zondag 31 agustus met als thema ‘Een gezonde leefstijl voor onze jongeren’. De Dag over het gezin staat in het teken van een gezonde leefstijl voor onze jongeren. Ouders krijgen deze dag achtergrondinformatie over risicogedrag waarmee jongeren in aanraking komen en tips om met zoon of dochter over deze onderwerpen in gesprek te gaan.

SOKA GezinsdagOok komt de inhoud van het programma No Apologies aan de orde. No Apologies is een karaktervormend programma met de nadruk op onthouding van risicovol gedrag (gokken, internet, seks, drugs, alcohol). Het laat jongeren nadenken over hun toekomst, helpt hen om tot gezonde keuzes te komen en maakt hen weerbaar.

Tijdens het programma van de volwassenen, kunnen jongeren van 12 tot 14 en van 15 tot 18 jaar een eigen programma volgen waarbij ook zij het No Apologies principe leren kennen. Thema: Durf jij nee te zeggen??  Alcohol, drugs, seksualiteit. Denk daar eens nuchter over na!

De dag vindt plaats op Conferentieoord Zonnewende te Moergestel. Rond 12 uur starten de programma’s en om 16 uur sluit iedereen bij de barbecue aan. Kinderen tot 12 jaar kunnen tot 16 uur deelnemen aan een gevarieerd programma. Voor baby’s en peuters is er opvang.

Wie interesse heeft, kan zich deze week nog aanmelden bij de familie Pouw (035) 6946350 of via gezin@soka.nl. Verdere informatie is te vinden op www.soka.nl