Connected!Je gaat regel­matig naar de kapper en geeft de auto af en toe een onder­houds­beurt. Waar­om zou je relatie dan geen onder­houd nodig hebben? Je relatie is toch je kost­baarste bezit? Inves­teer dit najaar in elkaar met Connected! Je gaat regelmatig naar de kapper en geeft de auto af en toe een onderhoudsbeurt. Waarom zou je relatie dan geen onderhoud nodig hebben? Je relatie is toch je kostbaarste bezit? Investeer dit najaar in elkaar met Connected! De Connected!-cyclus is bedoeld voor alle stellen: gehuwd of ongehuwd, jong of oud.

Connected! Tijdens de Connected!-cyclus gaan we gedurende drie avonden in op belangrijke elementen van jullie unieke relatie met elkaar. Jullie liefde is vaak heel vreugdevol, maar soms loop je misschien ook tegen moeilijkere dingen aan. Hoe uitdagend is ’t dan om jullie verbondenheid met elkaar nóg meer te beleven?

Vragen

In een ongedwongen sfeer gaan we tijdens de Connected!-avonden aan de slag met de volgende drie vragen:

  1. Wat betekent liefde voor ons?
  2. God = liefde → Voelen we ons verbonden met Hem in onze relatie?
  3. Hoe ontdekken we de ultieme verbondenheid met elkaar?

Gemeenschap Emmanuel en Bisdom Roermond

Deze Connected!-cyclus wordt georganiseerd door de Gemeenschap Emmanuel samen met het Bisdom Roermond. De data van de drie dinsdagavonden zijn: 25 oktober, 8 november en 22 november 2016 van 20.00 uur tot 22.00 uur in ’t Stift, Salvatorplein 2 in Susteren. (Limburg)

De kosten voor de hele cyclus bedragen €30 per stel (incl. koffie/thee). Geef je snel op door een mailtje te sturen of te bellen.

Promotievideo

Bekijk de prachtige promotievideo op YouTube: