Celebrate Festival 2007
Dit jaar is het Celebratefestival van 28 juli tot 3 augustus te gast op bospark Lunsbergen in Borger, gelegen in het prachtige Drenthe. Deze vakantieweek voor gezinnen wordt door de Katholieke Charismatische Vernieuwing georganiseerd en heeft een eigen programma voor volwassenen, tieners (4U!) en jongeren. Celebrate Festival 2007
Celebrate Festival

Dit jaar is het Celebratefestival van 28 juli tot 3 augustus te gast op bospark Lunsbergen in Borger, gelegen in het prachtige Drenthe. Deze vakantieweek voor gezinnen wordt door de Katholieke Charismatische Vernieuwing georganiseerd en heeft een eigen programma voor volwassenen, tieners (4U!) en jongeren.

Tijdens de conferentie zullen de deelnemers ontdekken dat de uitingen van Gods liefde veelkleurig zijn. En ook in iedere medemens die we ontmoeten mogen we iets van Gods grootheid zien. Vandaar dat het thema ‘Full Colour’ is.

Ook dit jaar komen weer een aantal gerenomeerde sprekers naar Celebrate. Zo zal Father Elias Chacour, aartsbischop van Galilea komen spreken, evenals Peter en Judith van Hoof en pastor Marc Timmermans.

Meer info: www.celebratefestival.nl