Celebrate Festival 2008Het unieke aan Celebrate is de combinatie van vakantie en conferentie. Op bospark Lunsbergen in Borger wordt van 26 juli tot 1 augustus het festival gehouden: een vakantieweek met tijd voor familie, vrienden en bekenden, en tijd voor een ontmoeting met God. Let's Celebrate! Het unieke aan Celebrate is de combinatie van vakantie en conferentie. Op bospark Lunsbergen in Borger wordt van 26 juli tot 1 augustus het festival gehouden: een vakantieweek met tijd voor familie, vrienden en bekenden, en tijd voor een ontmoeting met God. Let's Celebrate!

Celebrate Festival 2008Op het vakantiepark Lunsbergen kun je met je gezin een vakantiewoning huren of je tent opslaan. Je gaat erop uit met je gezin en hebt een geweldige vakantieweek in Drenthe, maar tegelijk neem je deel aan de Celebrate conferentie met een eigen kinderfestival en tienerprogramma 4U! Voor de volwassenen zijn er inspirerende sprekers, workshops, muziek en uitwisseling.

Door de formule van vakantie en conferentie blijkt Celebrate aan te slaan. Zoek je naar geloofsverdieping, dan kun je die vinden bij de lezingen en workshops. Ook is er uitwisseling en ontmoeting. En natuurlijk ga er met je gezin op uit in de omgeving.

Celebrate 2008 wordt georganiseerd door de Katholieke Charismatische Vernieuwing (KCV). Meer informatie en inschrijving: www.celebratefestival.nl of mail naar info@celebratefestival.nl