Brief aan Second LoveOp de website van EO’s Dit is de dag is een brief geplaatst van een mevrouw van in de zestig die de dating­site voor over­spel­plegers verant­woorde­lijk houdt voor haar echt­scheiding en alle ellende die daaruit voortvloeit. Op de website van EO’s Dit is de dag is een brief geplaatst van een mevrouw van in de zestig die de datingsite voor overspelplegers verantwoordelijk houdt voor haar echtscheiding en alle ellende die daaruit voortvloeit.

Brief aan Second Love“Uiteindelijk vertrok mijn man heel plotseling uit mijn leven. Van de ene op de andere dag naar een andere vrouw. Een ander leven. Alles achter zich verbrandend. Het heeft veel leed veroorzaakt. Niet alleen bij mij, maar ook bij de kinderen. Wij waren een hecht gezin. Hoewel de kinderen het huis uit zijn, gingen we elk jaar nog een week met het hele gezin op vakantie. We hadden veel tradities, veel gezamenlijke momenten. Dat valt ineens allemaal weg.”

Het is toch de taak van de overheid om te zorgen voor het welzijn van zijn burgers? Hoe lang moet het duren voordat deze uitwas wordt verboden?