Barmhartigheid is een werkwoordEr is al veel geschreven over het Heilig Jaar van Barmhartigheid. Nu zijn daar boekjes speciaal voor kinderen en gezinnen bijgekomen waarmee alles rondom het Jaar van Barmhartigheid kan worden uitgelegd en verwerkt. Er is al veel geschreven over het Heilig Jaar van Barmhartigheid. Nu zijn daar boekjes speciaal voor kinderen en gezinnen bijgekomen waarmee alles rondom het Jaar van Barmhartigheid kan worden uitgelegd en verwerkt.

Samuel Advies

Heilig Jaar van de Barmhartigheid

Barmhartigheid is een werkwoord

Heilig Jaar van de Barmhartigheid

Speciaal om in het gezin te gebruiken, heeft Samuel Advies twee boekjes samengesteld over het Jaar van Barmhartigheid.

Het eerste boekje Heilig Jaar van de Barmhartigheid (PDF – 16 bladzijden – A5-formaat) is een eenvoudige uitleg over alles van het Jaar van de Barmhartigheid dat bijvoorbeeld uitlegt hoe het nou zit met die Heilige Deuren en die uitnodigt om met het gezin iets te doen rondom barmhartigheid en verzoening.

Het tweede boekje is een uitgebreider boekje Barmhartigheid is een werkwoord (PDF – 80 bladzijden – A5-formaat) is meer een werkboekje waar de kinderen direct mee aan de slag kunnen. Het behandelt de zeven lichamelijke en de zeven geestelijke werken van barmhartigheid en is geïllustreerd met tekeningen die ook als kleurplaat op de website zijn te downloaden.

Kinderen bidden voor Kinderen

Voor kinderen hebben wij een boekje samengesteld (PDF – 20 bladzijden – A4-formaat) met uitleg over de werken van barmhartigheid en de kleurplaten van Samuel Advies.