Boek - Pure WomanhoodTijdens het KCV Celebrate Festival in Stadskanaal is een nieuw boekje gepresenteerd van Uitgeverij Betsaida: Pure Womanhood. Dit boekje is gericht op de jonge volwassen vrouw, vanuit de overtuiging dat zij waardevol en kostbaar is. Tijdens het KCV Celebrate Festival in Stadskanaal is een nieuw boekje gepresenteerd van Uitgeverij Betsaida: Pure Womanhood. Dit boekje is gericht op de jonge volwassen vrouw, vanuit de overtuiging dat zij waardevol en kostbaar is.

Het boekje Pure Womanhood is geschreven door Christelina Evert en verschijnt nu in Nederlandse vertaling bij Uitgeverij Betsaida. Crystalina Evert runt met haar echtgBoek - Pure Womanhoodenoot Jason Evert het Chastity Project in de Verenigde Staten.

In Nederland hebben de katholieke studentes Lidwine Buirma en Chiara van Voorst zich laten inspireren door dit Chastity Project en Christelina Evert. Zij zijn de blog Pure Womanhood gestart, ondersteund door kapelaan Luc Simons. “Het doel van de blogs is om elkaar te bemoedigen in het zijn van Gods kostbare Dochters!”

Het boekje Pure Womanhood is in Nederlandse vertaling bij Uitgeverij Betsaida verkrijgbaar.