Mothers Prayers NederlandIn het kader van de zevende Wereld­gezins­dagen in Milaan heeft Radio Vaticaan aandacht besteed aan Mothers Prayers, in Nederland bekend als ‘Biddende Moeders’. Het initiatief is in 1995 gestart door de Engelse Veronica Williams en heeft momenteel afdelingen in 35 landen. Mothers Prayers NederlandIn het kader van de zevende Wereldgezinsdagen in Milaan heeft Radio Vaticaan aandacht besteed aan Mothers Prayers, in Nederland bekend als ‘Biddende Moeders’. Het initiatief is in 1995 gestart door de Engelse Veronica Williams en heeft momenteel afdelingen in 35 landen.

“Mothers Prayers is gestart om moeders te helpen die samen voor hun kinderen en kleinkinderen willen bidden en daar de nodige steun ontvangen”, aldus een bericht op de website van de Radio.

“Tijdens zo’n bijeenkomst kan een moeder haar zorgen uiten zonder dat die buiten de groep bekend worden. De andere moeders steunen haar in gebed en ze voelt de steun van duizenden moeders over de hele wereld die deel uitmaken van Mothers Prayer.”

Nederland

In Nederland zijn diverse groepen van Biddende Moeders. Meer informatie is te vinden op de speciale webpagina Rkactiviteiten.nl/mothersprayers (KN/CathCulture/KG)