IHGO Bezinningsdag in de vastenHet IHGO houdt zondag 22 maart de jaarlijkse bezinningsdag in de vasten voor gehuwden en gezinnen. Het thema is Leven in Overvloed. Gastspreker deze keer is mgr. E. de Jong, hulpbisschop van Roermond. IHGO Bezinningsdag in de vastenHet IHGO houdt zondag 22 maart de jaarlijkse bezinningsdag in de vasten voor gehuwden en gezinnen rond het thema Leven in Overvloed. Gastspreker deze keer is mgr. E. de Jong, hulpbisschop van Roermond.

Het Instituut voor Huwelijk, Gezin en Opvoeding houdt elke jaar in de advent en de vasten een bezinningsdag. Gezinnen uit het hele land zijn uitgenodigd voor deze halfjaarlijkse bezinningsdagen. Voor de kinderen is er een leuk programma en de ouders hebben tijd voor herbronning, ontmoeting, uitwisseling en persoonlijk gebed.

Dit jaar wordt bezinningsdag in de vasten gehouden op zondag 22 maart 2009.De locatie is Mariapoli Mariënkroon te Nieuwkuijk (NB), waar op het monumentale abdijcomplex een vormingscentrum is gevestigd. Gastspreker dit keer is mgr. E. de Jong, hulpbisschop van Roermond. Hij zal spreken over het thema van de dag: Leven in Overvloed.

Info en aanmelden kan op de site van het IHGO