Barbara & Vincent

Ons gezin bestaat uit Barbara, Vincent, Claire en de rode kater Tom en we wonen in Haarlem. Ons gezin bestaat uit papa Vincent (34), mama Barbara (bijna 30), dochter Claire van 16 maanden en de rode kater Tom. Eind augustus hoopt ons gezin uitgebreid te worden met de komst van een tweede spruit. We wonen in een gezellig huis in Haarlem.

Barbara & VincentEen doorsnee dag hebben we eigenlijk niet, omdat iedere dag weer anders is. Door mijn onregelmatige werk op de ic en vliegen voor Eurocross en omdat Vincent (zelfstandig ondernemer) het hele land doorrijdt en een kantoor heeft in Deventer. Maar als we samen thuis zijn, worden we rond een uur of half acht gewekt door onze dochter Claire. We halen dan yoghurt en crueslie beneden en eten dit in bed op. Claire mag s'morgens dan tussen ons in haar flesje pap opdrinken. Daarna begint voor haar het spelen. We proberen dan een stukje krant te lezen, maar meestal worden we gebruikt als speeltoestel.

Gelukkig hebben we meerdere favoriete momenten op de dag, maar voor Claire is dat vooral na het warm eten. Dan gaat de grote speelgoed kist open in de woonkamer en haalt ze alles uit de kist. Na een half uurtje gaat ze naar bed en verdwijnt alles weer in de kist.

Wat wij doen als de kleine op bed ligt? Claire ligt altijd vrij snel op bed, we maken er geen urendurende voorstelling van. Na het spelen beneden, gaat ze onder de douche, flesje pap drinken tijdens het voorlezen van papa uit het grote KlaasVaakboek. Daarna tandjes poetsen en dan naar bed met een avondgebedje. Speeldoosje aan en slapen… Dan ploffen we op de bank…. 😉 Meestal gaan we opruimen en even ontspannen. We hebben een vaste avond in de week voor ons zelf. Ik ga iedere woensdag naar de yoga en Vincent heeft op dinsdag zijn hardloopclub.

Ons huwelijksliefde levend houden is niet zo moeilijk, omdat er genoeg momenten van leven en liefde zijn. Onze dochter Claire, de komst van de nieuwe baby. We zouden samen wel iets meer uit mogen gaan. Maar hopelijk komt dan nog wel weer in de toekomst.

Wij hebben nog een vakantietip voor deze zomer: lekker thuis blijven. Met Claire zijn we nu drie keer op vakantie geweest. Eerst naar de Ardennen, twee weken regen op de camping. Naar Madrid dat ging wel goed. Naar Lanzarote dat doen we dus niet meer. Vliegen met een klein kind is echt niet aan te raden! Gelukkig hebben we een vakantie huisje aan het strand in Bulgarije, dus daar willen we binnenkort weer naar
toe, vooral omdat het nu helemaal is opgeknapt. Maar dat is gelukkig ook niet zo ver vliegen. Dus dat overleven wij en vooral de andere passagiers wel.