Andries Knevel houdt een goed gesprek met Anton de WitAndries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Vesting Naarden. Zondag 15 februari had hij een goed gesprek met onze Anton de Wit. Andries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Vesting Naarden. Zondag 15 februari had hij een goed gesprek met onze Anton de Wit.

Andries Knevel houdt een goed gesprek met Anton de Wit“Anton de Wit is schrijver, publicist en journalist. In zijn jeugd zegde hij het geloof vaarwel. Hij verdiepte zich in de filosofen als Nietzsche en beleed met overtuiging dat er geen God is. Maar hij begon te twijfelen aan zijn ongeloof. Is het ongeloof wel houdbaar, en ligt geloof in een persoonlijke God, niet veel meer voor de hand? Zijn denken en zijn leven veranderden radicaal. Hij is nu een volgeling van Jezus. Andries Knevel praat met hem.”

Wie de uitzending op het onchristelijke tijdstip van 00:10 uur ’s nachts heeft gemist, kan het op de website van de EO nog eens bekijken.