Anders denkenAnders denken, hoger springen. Atleet Dick Fosbury schrijft op de Olym­pische Spelen van 1968 geschie­denis door op een totaal nieuwe manier, rugge­lings over de lat te springen. Think different! Tijd voor een nieuwe kijk op je gezin! Anders denkenAnders denken, hoger springen. Atleet Dick Fosbury schrijft op de Olympische Spelen van 1968 geschiedenis door op een totaal nieuwe manier, ruggelings over de lat te springen. Het werkt bij het publiek op de lachspieren maar hij behaalt een nieuw olympisch record van 2.24 meter. Tegenwoordig is de ‘Fosbury Flop’ de standaard techniek bij hoogspringen.

Anders denken, hoger springen. Hoe zou je samen de idealen van je huwelijksdag levend kunnen houden, ook als je al jaren getrouwd bent? Hoe zou jullie gezinsleven anders, beter, mooier kunnen worden? Niet door andere dingen te gaan doen, maar door de kleine dingen van de dag anders aan te pakken? Hoe vind je samen een nieuwe visie op liefde en geluk, en hoe kun je samen de lat een stapje hoger leggen?

Think different! Tijd voor een nieuwe kijk op je gezin!

De IHGO Gezinsdag wordt gehouden op zondag 15 november van 11:00 uur tot 17:15 uur op Dijnselburg, Amersfoortseweg 10 in Zeist. Het thema is ‘Think different’.

Op de gezinsdag zal mgr. Schröder, emeritus vicaris generaal van het bisdom Den Bosch, een inleiding geven over Louis en Zélie Martin, de ouders van de H. Theresia van Lisieux die in October 2008 zalig werden verklaard. Daarnaast zijn er workshops over de Marriage Course, door Carlo en Mayke Beenakker, en over geloofscommunicatie in het gezin.

Voor kinderen en tieners is er een speciaal programma. De IHGO gezinsdag is een dag voor alle leeftijden, voor het hele gezin. We beginnen de dag om 11:00 met een eucharistieviering maar later aansluiten (vanaf 12:30 uur) kan ook. De dag is om 17:15 afgelopen.

De kosten bedragen € 15 per gezin (inclusief koffie/thee) of – indien de kosten een bezwaar zijn – een bijdrage naar draagkracht. Ouders nemen zelf een lunchpakket mee, ook voor de kinderen en de tieners.

Meer info op de IHGO website