AdventVandaag, zondag 2 december, breekt de tijd tot Kerstmis aan die in het teken van verwachting staat: de Advent. Gelovigen over de hele wereld kijken verwachtingsvol uit naar de komst van Jezus Christus. Vandaag, zondag 2 december, breekt de tijd tot Kerstmis aan die in het teken van verwachting staat: de Advent. Gelovigen over de hele wereld kijken verwachtingsvol uit naar de komst van Jezus Christus.

AdventOp deze site zullen tijdens de Advent een aantal gezinnen vertellen over hoe zij zich thuis op het komende Kerstfeest voorbereiden. Houd dus de rubriek Advent bij ons thuis in de gaten.

Voor wie thuis met het gezin wat intensiever aan de slag wil, zijn er talloze mogelijkheden. In de Agenda vind je diverse activiteiten en in de Family Bookshop staan een paar boeken die speciaal voor de Advent zijn, zoals Ons Dagelijks Brood en Samen onderweg naar Bethlehem .

Op een aantal sites, zoals Geloven thuis en Stichting Samuel is van alles over en voor de Advent te vinden. Op die van Stichting Samuel staat bijvoorbeeld een uitgebreide uitleg over de Advent, de Adventskrans en diverse tips hoe je Advent kunt vieren in het gezin. Daarnaast staan op dezelfde site allerlei knutselwerkjes, ook speciaal voor de Advent, die je kunt uitprinten en met je kinderen kunt maken.