Alles aan de kantSoms krijg je een punthoofd van de chaos in je huis én in je hoofd.Je komt niet verder dan af en toe een wanhopig schietgebedje: ‘verlos mij van de chaos en geef mij heden mijn broodnodige rust!’ Goed nieuws: je bent niet de enige! Petra Butler – De Vries

Alles aan de kantSoms krijg je een punthoofd van de chaos in je huis én in je hoofd.Je komt niet verder dan af en toe een wanhopig schietgebedje: ‘verlos mij van de chaos en geef mij heden mijn broodnodige rust!’ Goed nieuws: je bent niet de enige!

Veel moeders zullen het herkennen: werk, kinderen, huishouden, alles combineren is niet gemakkelijk! Hoe houd je dit vol en wat kun je doen om wat meer orde in de chaos te krijgen? Met veel humor beschrijft Petra Butler in 25 colums verschillende situaties die voor veel herkenning zullen zorgen. Na ieder gedeelte geeft ze praktische tips om alles op een rijtje te krijgen, in je huishouden en in je hoofd. Hoe integreer je bijvoorbeeld je stille tijd voor God in je drukke schema?

Een aantrekkelijk cadeauboek om weg te geven aan moeders bij verschillende gelegenheden.

Petra Butler-de Vries werkt als freelance-journalist voor onder meer het EO-vrouwenmagazine Eva en studeert daarnaast psychologie. Ze is getrouwd met Hans en samen hebben ze twee zoons in de basisschoolleeftijd.

€ 12,95

Stichting Samuel