Moeder - dochterdag - MooiWat is er nou gezel­liger dan samen met je op­groeiende dochter een dagje op pad te gaan? Niet zomaar een dag, maar een echte moeder-dochter­dag, waarop je kunt genieten van muziek, theater, workshops, en een luxe lunch! Je kunt je nog inschrijven voor 6 oktober, maar wacht niet te lang, want vol=vol. Wat is er nou gezelliger dan samen met je opgroeiende dochter een dagje op pad te gaan? Niet zomaar een dag, maar een echte moeder-dochterdag, waarop je kunt genieten van muziek, theater, workshops, en een luxe lunch! Je kunt je nog inschrijven voor 6 oktober, maar wacht niet te lang, want vol=vol.

Moeder-dochterdag - MooiSamen op pad gaan, de tijd nemen je te verdiepen in een thema en het gewoon gezellig hebben, levert een positieve ervaring op voor zowel moeder als dochter. Het is niet alleen erg goed voor je onderlinge relatie, maar het is ook een opsteker andere moeders en hun dochters te ontmoeten die vanuit hun gelovig-zijn hun weg in het leven zoeken.

In navolging van het grote succes dat de EO de afgelopen jaren heeft met de Moeder-dochterdag, is ook in de katholieke Kerk de wens ontstaan zo'n dag te organiseren. En dat is gelukt! Op zaterdag 6 oktober 2012 vindt de eerste katholieke moeder-dochterdag in Nieuwkuijk plaats! Er is nog plaats, maar wacht niet te lang want vol=vol.

Het thema ‘Mooi’ zal daarbij centraal staan. Hoe mooi zijn wij in Gods ogen?

Lees hier alles over het programma en hoe je je aanmeldt