Gods plan met je lichaam m/v door schrijver Jason EvertEerder publi­ceerde Uitge­ve­rij Betsaida al het boekje Pure Womanhood, geschreven door Crystalina Evert. Nu is tevens het boek Gods plan met je lichaam m/v beschik­baar van Jason Evert. Eerder publiceerde Uitgeverij Betsaida al het boekje Pure Womanhood, geschreven door Crystalina Evert. Nu is tevens het boek Gods plan met je lichaam m/v beschikbaar van Jason Evert.

Gods plan met je lichaam m/v door schrijver Jason EvertHet boek, of eigenlijk de twee boeken, zijn vertaald door Margreet van Boheemen. Ze zijn bedoeld voor tieners, maar dan heel speciaal voor jongens – en als je het boek omdraait – voor meisjes. Dus eigenlijk twee boekjes in één waarin de schrijver Jason Evert vanuit de Theologie van het lichaam van paus Johannes Paulus II de jonge mensen laat zien hoe zij tot een dieper begrip kunnen komen van hun vrouw- en man-zijn.

Meer informatie en bestellen

Crystalina en Jason Evert

In Amerika timmeren Crystalina en Jason Evert aan de weg met het Chastity Project. Zij spreken voor grote groepen jongeren over relaties en seksualiteit. Bovendien houden ze een weblog bij waarop ze regelmatig over actuele thema’s schrijven.