Adventskalender - Hier zit toekomst in!Beter laat dan niet… Beleef de advent- en kerstperiode met een inspirerende online kalender! Tussen 1 december 2013 en 5 januari 2014 wil de Kerk in Vlaanderen je laten proeven van de diepere betekenis van de advent en Kerstmis. Adventskalender - Hier zit toekomst in! Beter laat dan niet… Beleef de advent- en kerstperiode met een inspirerende online kalender! Tussen 1 december 2013 en 5 januari 2014 wil de Kerk in Vlaanderen je laten proeven van de diepere betekenis van de advent en Kerstmis.

De kalender biedt dagelijkse inspiratie aan de hand van een filmpje en een bijbelvers en staat stil bij het kerstfeest, de geboorte van Jezus Christus. Ook kan je iedere dag een aansluitende impuls (een beeld- of geluidsfragment, een tekst, een foto, een citaat, een tip…) ontdekken door te klikken op de knop ‘meer…’ – Samen op weg naar Kerstmis. Daar zit toekomst in!

‘Hier zit toekomst in!’ is een initiatief van het Studiecentrum Kerk en Media vzw met medewerking van IJD (Jongerenpastoraal Vlaanderen), CCV (Partner in Christelijk Vormingswerk vzw) en Halewijn (Uitgeverij, Drukkerij).