Adventsaanbieding Stichting Samuel - Samen onderweg naar BethlehemEen bijzonder Advents­dagboekje voor het hele gezin (v.a. 6 jaar). Iedere dag vertelt een belang­rijke Bijbelse persoon je op boeiende wijze iets over zijn/haar leven. Samen ga je op weg naar de geboorte van Jezus. Een bijzonder Adventsdagboekje voor het hele gezin (v.a. 6 jaar). Iedere dag vertelt een belangrijke Bijbelse persoon je op boeiende wijze iets over zijn/haar leven. Samen ga je op weg naar de geboorte van Jezus.

Adventsaanbieding Stichting Samuel - Samen onderweg naar Bethlehem Het dagboekje mogen we voor slechts € 3,- aanbieden. Het boekje kun je samen met jongere kinderen (voor)lezen, Vormelingen en kinderen vanaf 10 jaar kunnen het zelf als dagboekje gebruiken. Wie het vandaag of morgen (donderdag 24 november) nog voor 14 uur besteld, ontvangt het nog voor de eerste zondag van de Advent!!

In het dagboekje nemen personages zoals Eva, Abraham, David en vele anderen je als het ware mee op weg naar Bethlehem, naar de geboorte van Jezus. Dit boekje helpt kinderen en ouders om Gods grote plan van liefde opnieuw te ontdekken en verbanden te gaan zien tussen verschillende verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament.

Mooi om van 1 tot 25 december uit voor te lezen. Dagelijks staan er vragen bij om samen over te praten, een gebedje om samen te bidden en een opdrachtje om samen te doen. Dit boekje is een samenwerking tussen Arkmedia en Kinder- en Jeugdwerk Samuel.