Focolare Adventskalender 2013Zondag 1 december is het alweer de eerste zondag van de Advent. Net als vorig jaar heeft de Focolarebeweging een advents­kalender gemaakt. Het is een leuke en goede manier om kinderen spelen­der­wijs voor te bereiden op het grote feest van Kerstmis. Zondag 1 december is het alweer de eerste zondag van de Advent. Net als vorig jaar heeft de Focolare beweging een advents­kalender gemaakt. Het is een leuke en goede manier om kinderen spelenderwijs voor te bereiden op het grote feest van Kerstmis.

Nieuwe Families – Focolare

Focolare Adventskalender 2013 Deze adventskalender wordt verspreid door de 'Nieuwe Families' van de Focolare beweging. Hij biedt de gelegenheid om op een originele manier de advent te beleven in de familie, in de parochie of met de klas en je zo voor te bereiden op Kerstmis.

De kalender brengt het kerstverhaal en nodigt uit om elke dag een onderdeel te beleven. Dagelijks kunnen de kinderen een luikje openmaken en kleuren. Het eindresultaat is een grote familie rond de kerststal, die de kinderen als kerstversiering kunnen gebruiken in huis, zoals bijvoorbeeld naast hun bed.

Samuel Advies

De winkel in Oisterwijk of de webwinkel van Samuel Advies biedt ook een scala aan producten zoals adventskalenders en boekjes. Tevens staat op de website een flinke serie knutselwerkjes speciaal voor de Advent.

Carolushuis

Ook de webwinkel van Bisdom Roermond biedt een hele serie producten die speciaal in de Adventtijd en rond Kerstmis gebruikt kunnen worden.

Ons Dagelijks Brood

Het boek waarin je dagelijks met je kinderen kunt lezen lezen tijdens de Advent is Ons Dagelijks Brood. Het boek kun je eenvoudig bestellen via de speciale website.