Advent in het gezinDe voorbereidingstijd op Kerstmis is natuurlijk al twee zondagen geleden begonnen met de start van de Advent. Nu het Sinterklaasfeest voorbij is, kan de voorbereiding in het gezin wellicht nog iets meer ruimte krijgen. Eerder verschenen op deze site suggesties voor Advent in het gezin. Advent in het gezinDe voorbereiding op Kerstmis is natuurlijk al twee zondagen geleden begonnen met de start van de Advent. Nu Sinterklaas weer terug naar Spanje is, kan de voorbereiding in het gezin wellicht nog iets meer ruimte krijgen. Eerder verschenen op deze site suggesties voor Advent in het gezin.

Uitgebreide uitleg over de betekenis van de Advent, knutselwerkjes en andere tips voor de Advent zijn te vinden op de site van Stichting Samuel. Ook op de site Geloven thuis passeren allerlei tips en voorbeelden de revue. Uitjes, arrangementen en kerstmarkten zijn te vinden op de site van Dagje Uit.

In de Agenda staan al heel wat kerstevenementen. Vrijwel dagelijks worden nieuwe activiteiten toegevoegd. Wie een nog uitgebreidere selectie van kerstactiviteiten zoekt, kan terecht op Rkactiviteiten.nl