Advent in het gezinDe voorbereidingstijd op Kerstmis, de Advent, start eind van de maand. Misschien krijgt het Sinterklaasfeest nog even voorrang, maar zodra dat voorbij is, kan de voorbereiding in het gezin wellicht meer ruimte krijgen. Eerder verschenen op deze site suggesties voor Advent in het gezin. Advent in het gezinDe voorbereidingstijd op Kerstmis, de Advent, start eind van de maand. Misschien krijgt het Sinterklaasfeest nog even voorrang, maar zodra dat voorbij is, kan de voorbereiding in het gezin wellicht meer ruimte krijgen. Eerder verschenen op deze site suggesties voor Advent in het gezin.

Uitgebreide uitleg over de betekenis van de Advent, knutselwerkjes en andere tips voor de Advent zijn te vinden op de site van Stichting Samuel. Ook op de site Geloven thuis passeren allerlei tips en voorbeelden de revue. Uitjes, arrangementen en kerstmarkten zijn te vinden op de site van Dagje Uit.

De Agenda vult zich langzaam met Advents- en kerstevenementen. Wie een nog uitgebreidere selectie van kerstactiviteiten zoekt, kan terecht op Rkactiviteiten.nl