Voor mijn gezin“Wat heb ik vandaag voor mijn gezin gedaan?” Deze vraag staat vanaf nu tot eind september centraal in de actie Voormijngezin. Wij geloven dat het gezinsleven nog mooier en leuker kan, wanneer je op de alledaagse keuzes ingaat vanuit die vraag. Stuur ons jouw reactie. “Wat heb ik vandaag voor mijn gezin gedaan?” Deze vraag staat vanaf nu tot eind september centraal in de actie voormijngezin. Wij geloven dat het gezinsleven nog mooier en leuker kan, wanneer je op de alledaagse keuzes ingaat vanuit de vraag “Wat heb ik vandaag voor mijn gezin gedaan?”.

Keuzemomenten

Voor mijn gezinWanneer je in een drukke winkelstraat aan voorbijgangers vraagt “Wat heb je vandaag voor je gezin gedaan?”, dan is het antwoord waarschijnlijk “niets bijzonders”. Toch komen er iedere dag in elk gezin tientallen keuzemomenten langs waar je wel of niet op in kunt gaan. Het zijn kleine, alledaagse momenten: een kind dat teveel aandacht vraagt, je partner die het even niet meer trekt, wie vertelt als eerste zijn verhaal na een drukke werkdag, oma wordt gevraagd onverwacht op te komen passen terwijl het niet uitkomt. Wanneer je deze keuzes bewuster maakt, kun je je gezinsleven mooier, beter en leuker maken, voor jezelf en voor de andere gezinsleden. De sleutel hiervoor heb je zelf in handen. Dagelijks komen er tal van keuzemomenten langs. Als je op die keuzes ingaat en je daarbij iedere dag de vraag stelt: ‘Wat heb ik vandaag voor mijn gezin gedaan?´, dan verandert er iets in je gezin.

Reageer

Site-bezoekers worden op de speciale actiepagina uitgenodigd hun antwoord in te sturen op de vraag “Wat heb ik vandaag voor mijn gezin gedaan?”. De antwoorden worden op de site gepubliceerd, als stimulans en aanmoediging om positieve keuzes te maken voor het gezin. Iedere deelnemer krijgt een ‘voormijngezin’ memoblok en onder de inzendingen wordt een prijs verloot.

Ga naar voormijngezin.nl