Kerstkaartenactie - VoorbeeldHet landelijke initiatief Kinderen bidden voor Kinderen is een actie gestart om kaarten te maken voor zieken kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht in samenwerking met het Ronald McDonaldhuis. Kerstkaartenactie - VoorbeeldHet landelijke initiatief Kinderen bidden voor Kinderen is een actie gestart om kaarten te maken voor zieken kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht in samenwerking met het Ronald McDonaldhuis.

Verras zieke kinderen in het ziekenhuis met een mooie Kerstkaart!

Stichting Kinderen bidden voor Kinderen organiseert in samenwerking met het Ronald McDonald Huis en het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht deze Advent een landelijke Kerstkaartenactie. De bedoeling is om de bijna honderd kinderen die de komende Kerstdagen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht moeten doorbrengen, te verrassen met veel mooie kaarten uit het hele land.

Aan deze actie kunnen ook gezinnen thuis op heel eenvoudige wijze deelnemen

Van Kinderenbiddenvoorkinderen.nl zijn kant-en-klare kerstkaarten te downloaden met naar keuze 10 verschillende voorkanten om te kleuren of een eigen kersttekening op te maken. (Het is niet de bedoeling dat er eigen kaarten gestuurd gaan worden.)

Kerstkaartenactie Kinderen bidden voor KinderenEr is ook een poster met uitleg en een poster met een grote ster die eventueel opgehangen kan worden en waarop een kind een sterretje kan plakken als hij/zij een kaart heeft gemaakt. Zoals past bij het concept van Kinderen bidden voor Kinderen is het de bedoeling tevens te bidden voor het zieke kind. Hiervoor staat een kort Kerstgebedje op de kerstkaarten en op de poster.

Het zou heel leuk zijn als  veel kinderen de komende twee weken van de Advent aan de slag gaan met deze kerstkaarten  om zo een beetje licht te brengen bij de zieke kinderen in het ziekenhuis en hun familie.

Kaarten graag tijdig versturen, liefst vóór 17 december! Het adres staat op de website.

Meer informatie

Voor de kaarten en nadere informatie: www.rkactiviteiten.nl/kinderenbiddenvoorkinderen/?p=kerstkaart

Voor vragen: info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl