Inspiratie MagazineInspiratie Magazine speelt met haar jongste editie in op de vele kinderen in Nederland en België die de komende tijd hun Eerste Heilige Communie zullen ontvangen. Met bijdragen van Pastoor Henrie ten Have, Dr. Tim Schilling en theologe Mirjam Borst. Inspiratie MagazineInspiratie Magazine speelt met haar jongste editie in op de vele kinderen in Nederland en België die de komende tijd hun Eerste Heilige Communie zullen ontvangen.

Pastoor Henrie ten Have (Arnhem) schrijft over het hoe, waarom en wanneer van de Eerste Communie. Dr. Tim Schilling (Platform voor Evangelisatie) en theologe Mirjam Borst (bisdom Haarlem-Amsterdam) gaan in op het voeren van geloofsgesprekken met zowel kinderen als volwassenen.

De editie is bedoeld om via parochies of rechtstreeks uit te delen aan ouders van wie het kind dit jaar de Eerste Communie ontvangt. Pastoors en/of andere verantwoordelijken binnen parochies, kunnen deze editie gratis aanvragen via info@inspiratiemagazine.nl of (073) 613 67 05. (KN)