6 oktober 2012 - Moeder / DochterdagExclusieve tijd aan je kinderen geven, lijkt soms wel het moeilijkste van de opvoeding. Met de moeder-dochterdag kun je als moeder eens echt tijd maken, exclusief voor je dochter. Kom op zaterdag 6 oktober 2012 naar Nieuwkuijk voor een gezellige en waardevolle dag. Exclusieve tijd aan je kinderen geven, lijkt soms wel het moeilijkste van de opvoeding. Met de moeder-dochterdag kun je als moeder eens echt tijd maken, exclusief voor je dochter. Kom op zaterdag 6 oktober 2012 naar Nieuwkuijk voor een gezellige en waardevolle dag.

6 oktober 2012 - Moeder / DochterdagAlle moeders met dochters in groep 7, groep 8 of eerste jaar brugklas zijn van harte uitgenodigd op de Moeder / Dochterdag. Het thema van deze dag is ‘Mooi’.  Op het programma staat theater, muziek, een creatieve workshop, veel lekkers en een luxe lunch. Psychotherapeute Lucie Veselka beantwoordt persoonlijke vragen die je naar aanleiding van haar lezing over 'Mooi' kunt stellen. Ook zal er een gebedshoekje zijn waar moeder en dochter in stilte hun intenties bij God kunnen brengen.

Praktisch
De dag wordt gehouden in Mariënkroon, Abdijlaan 8, 5253 VP Nieuwkuijk. We beginnen om 10.00 uur en rond 16.00 uur is het afgelopen. Voor meer informatie en om je aan te melden:

Er kunnen maximaal 200 deelnemers komen. Wees dus op tijd, want vol=vol. Kosten: € 30 p.p. (inclusief drankjes, hapjes en luxe lunch), vroege aanmelders (vóór 30/08/2012) krijgen € 2,50 korting p.p.  

Deze moeder/dochterdag wordt ondersteund door diverse RK organisaties, waaronder: katholiekgezin.nl, IHGO, Focolare Beweging, Bisdom Roermond, KCV, de ‘blauwe zusters’ en de Broeders van Sint Jan.